返回列表 回復 發帖

[原創]10月27日更新~未能解釋,体形極限生物

photoshop?我觉得有D假囉~
D相都吾清既

下面引用由條野有次朗2005/07/23 06:11pm 發表的內容:
係咪連隻貓都係自然形成架?
好大大大大大大大隻@@
今日係咪要食好野架@@
係呀,你甘細隻,食多幾餐la......喵喵.

下面引用由shogun162005/07/23 07:29pm 發表的內容:
隻狗大到?~
發起惡上黎咪連人都食埋
好得人驚~千萬唔好比我見到
oh,佢隨時可以一啖,咬斷你隻手做刺身.
不過狗,其實都忠心既.

下面引用由霧中人2005/07/23 07:36pm 發表的內容:
狗仔貓仔的健康會唔會有問題嫁?
妳見佢地俾人養到甘大,一定好食好住.
怎會唔健康呢.......呵呵.

下面引用由levin12082005/07/23 08:50pm 發表的內容:
photoshop?我觉得有D假囉~
D相都吾清既
甘你話我知那張假,我即刻刪左佢.
除非我不知道,我知到假既話,一定
唔會post上來.

下面引用由米飯2005/07/21 06:41pm 發表的內容:
bill167,by:以上發表既圖片,都係自然環境下,
而生長形成的.假若人類將來科技,係有可能
將物種体形改變,加以利用.我本人抱著觀望
態度.
我倒相信類將來科技,會令這些生物更加少之有少。
人類的科技大多都是破壞吧!
(我是說自然生長。)

咁可唔可以将D动物缩细噶~~

下面引用由羅偉成2005/07/26 06:54pm 發表的內容:
我倒相信類將來科技,會令這些生物更加少之有少。
人類的科技大多都是破壞吧!
(我是說自然生長。)
我明白你意思,生物物種對自然界的破壞,
以人類最為甚,但亦有保護的存在著,像一
些頻危物種,人類都不斷去保護牠們繁洐.
不要太悲觀.

有幾張圖應該不是真的。。。。
貓跟狗的太誇張了。曼波魚本來就可以長的很大。

那隻狗只是角度的問題吧?
其他的也只是天然形成的,沒有人為的因素