返回列表 回復 發帖

【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由fingerpupet2005/09/24 03:43pm 發表的內容:
i feel sorry for the old man who got rape.....
and the way he die........
..........
俾一個陌生人強姦 , 都夠慘 , 哩位阿伯仲仲俾3隻
被懷疑是女野人搞到咁......如果我是村民 , 更是遇難
者的家屬至親 , 我亦不會理那 3 頭是否傳說中的野人 ,
很有科學價值 , 我肯定自己只會對她們....殺之而後快 ,
但要我食野人肉 , 迫我亦絕對不吃這些『 野味 』.....

女野人係唔係猿人黎架??猿人似d喎
可信度25%,蛇就好睇

令我有一個問題......如果野人同野人交配...咁佢的生出黎ge 係畸胎ge机會咪大lor..咁即係夭折ge 机會都會左..如果佢同人交配...咁佢地生出黎ge 就有机會係半人半野人ge 人.......其實咪即係人...
奇怪ge 人..因應進化論...點解佢地仲會係野人呢?

下面引用由bbcuty2005/10/09 01:50pm 發表的內容:
令我有一個問題......如果野人同野人交配...咁佢的生出黎ge 係畸胎ge机會咪大lor..咁即係夭折ge 机會都會左..如果佢同人交配...咁佢地生出黎ge 就有机會係半人半野人ge 人.......其實咪即係人...
奇怪ge 人..因...
[glow=255,red,4]野人傳說從古至今有好多 , 我講所知一部份...[/glow]
傳說一....是被科學家暗中調製出來的變種人 , 但
我唔係話【X. MAN】D 變種人呀。
傳說二.... 是外星種族之一 , 一種多體毛的外星人。
傳說三..... 是外星人的寵物 ?
傳說四..... 突變新的或較近代人種。
傳說五..... 古人類分支之一。
傳說六 .....古巨猿的後代。
傳說七 .....返祖現象!

都好恐怖丫,,,,,
d村民竟然食個個女野人d肉,,

下面引用由竹子*2005/10/10 10:06am 發表的內容:
都好恐怖丫,,,,,
d村民竟然食個個女野人d肉,,
或者班村民認為野人亦是野味之一? , 另外其實.....
我一直都覺得人類之中 , 有部份比起野人更恐怖。

野人.....= =係唔係好似猩猩/猿人既生物呀?

下面引用由jason5342005/10/27 06:50pm 發表的內容:
野人.....= =係唔係好似猩猩/猿人既生物呀?
我估應該唔止一種....兩三種....甚至可能
有十種 , 因為我睇過好多『野人』的有
關資料。野人身材有好多種 , 有高有矮....

我真的不明白人類,其他生物的樣子
演化得像人類,便叫牠們作xx人,
還把牠們看作是妖怪一樣,要把牠們
趕盡殺絕(一般村民)和抓來研究(
科學家),人類由此至終也沒有尊重
其他生物,如果世上真的有上帝,那
麼人類是衪派下來滅絕萬物的嗎?

下面引用由聖殿之龍2005/10/31 06:00pm 發表的內容:
我真的不明白人類,其他生物的樣子
演化得像人類,便叫牠們作xx人,
還把牠們看作是妖怪一樣,要把牠們
趕盡殺絕(一般村民)和抓來研究(
...
說起亦有點令人感慨 , 然而世界往往是殘酷的 , 我
有時留意到不同種族 , 有些人亦會把對方當做怪物
、異類....。野人個身咁多毛 , 對於某些人來說已是
死罪 , 可以不須任何籍口就能屠宰牠們。哩位老伯
真正的死因是否如此 , 就令我亦有點保留了....