返回列表 回復 發帖

[原創]【美國軍人遇上豪乳女魔蝠.完全版】已換圖

嘩∼太科幻了∼咁咪好似睇惡魔人?!
還是係古代生物或係謊言

如果係真既話,我諗會有人去果度睇啦...
如果冇相既話我係唔會信∼

下面引用由利夫2006/05/09 07:15pm 發表的內容:
嘩∼太科幻了∼咁咪好似睇惡魔人?!
還是係古代生物或係謊言
我也有看惡魔人漫畫 , 但女魔蝠的
體型沒有那麼大。
還有一個可能性 .... 就是變了種的
生物 !! 可能是近代的突變體.....

我覺得好似係D吸血殭屍....
傳說吸血殭屍會變成大蝙蝠....
女魔蝠會不會就係吸血鬼呢??

下面引用由Cherry∼*2006/05/09 11:59pm 發表的內容:
如果係真既話,我諗會有人去果度睇啦...
如果冇相既話我係唔會信∼
多謝閣下的回覆 ~^^
的確有人去了那裡作研究 , 但並未有發出報告。
就算有照片都一樣會有會員話﹕「唔信 , 幅相片
可能係合成也不奇.....」
換言之.....無相片並不代表是假 , 我是中立的 , 但
這份報告應該很少人知道 , 而其中出現的 UFH 都
幾『特別』, 那些目擊的美軍亦願意把自己的樣子
公開 , 更說不介意受測謊機測試 , 所以我至會把這
份報告 Post 出來讓大家討論 .....

下面引用由AlienVirgin2006/05/10 01:59pm 發表的內容:
我覺得好似係D吸血殭屍....
傳說吸血殭屍會變成大蝙蝠....
女魔蝠會不會就係吸血鬼呢??
盟友 , 妳好 ∼
妳意思是否似吸血殭屍的原形或另一形
式的化身 , 對嘛 ?
喔 ∼的確幾有想像力 ....
網上暫未有她們的吸血報告。

....比我就狂轟佢地LA
不管是男定女 轟到無彈之後
再上彈再狂轟!!!直至佢地死左
或是飛走左為止.....
原因:都係果句....
無人知道佢遇到e d情況的反應會如何....

下面引用由TomHomc2006/07/08 05:53pm 發表的內容:
....比我就狂轟佢地LA
不管是男定女 轟到無彈之後
再上彈再狂轟!!!直至佢地死左
或是飛走左為止.....
...
你 .....這樣做太狠心了 !
牠未有襲擊人類紀錄啊 !

下面引用由chung12192006/07/08 10:49pm 發表的內容:
你 .....這樣做太狠心了 !
牠未有襲擊人類紀錄啊 !
可能有的只是我們不知吧
魔蝠:無錯!!依家就等我食左你la!!我咬~~~
我:呀~~~~~!?
因為我的壯烈犧牲.....
現在就有一個襲擊人類的紀錄了.....
魔蝠:注意!!!下次去你地間屋食飯呀!!!
眾人:吓(帶點驚訝)!?

管理員按:無意義回覆。