返回列表 回復 發帖

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由真理2005/07/16 12:14pm 發表的內容:
我會當作一夜情!
反抗也是沒有用的,,,可能會遭到酷刑對待,,,,
所以我倒不如當作一次神奇的經歷,,,
也會叫對方溫柔一點,,,
想法一樣;我也是覺的  不必要的反抗

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我揀‘你/妳即時口水流到一地都係... ’
因為佢都變貌似地球美女
如果係豬扒就死都唔要

@@"~發現了~原來我們論壇的人很誠實........ =.="同時也很現實........美女/男都要............ 不過在於女生角度..@@"可能會懷孕喔........ 那就死也不要>_<~

下面引用由r646r2005/08/14 10:24pm 發表的內容:
想法一樣;我也是覺的  不必要的反抗
妳又同『 真理 』一樣反應 ! 噢 ∼ 太好了 ,
我如果係外星人就更好了啊。XD ∼

下面引用由kkkso040102005/08/27 09:48pm 發表的內容:
我揀‘你/妳即時口水流到一地都係... ’
因為佢都變貌似地球美女
如果係豬扒就死都唔要
閣下是一位....死唔蝕底的機會主義者 , 與我一樣。亦相當
坦白 , 如果?哩度都唔敢坦白講意見 , 就有點可悲了。

下面引用由browneyes2005/08/27 10:01pm 發表的內容: @@"~發現了~原來我們論壇的人很誠實........ =.="同時也很現實........美女/男都要............ 不過在於女生角度..@@"可能會懷孕喔........ 那就死也不要>_<~
就算死....D 外星人都唔會批准你 / 妳 , 外星人中有部份 擁有超念力 , 能夠控制人類身體。有時只得一個外星人 就未必一定做得到 , 但如果有兩、三個或以上的外星人 同時向你發出超念力 , 就可以將你飄浮空中....

下面引用由chung12192005/08/28 01:17am 發表的內容:
閣下是一位....死唔蝕底的機會主義者 , 與我一樣。亦相當
坦白 , 如果?哩度都唔敢坦白講意見 , 就有點可悲了。
多謝樓主的讚賞,我十分同意你的講法
唔坦白講出來有什麼意思
如真的有貌似地球美女外星人出現
記得通知我,我自動送上門!

試下都好ge,但係唔知d外星人會唔會變到好似阿嬌咁ge樣呢??係就好囉~~~呵呵

Unknown virse = life threatening. Just one question pop up in your head rite before you have sexual intercourse with the unknown creature, "How would you know you'll be alive after the unreasonable request from the alien?" Under one and only one circumstance I would probaby do it, it is that the alien can ensure my safe return to earth and it's guarantee the act would not do any harm to me physically and mentally. Otherwise I'll probaby have to see some of their green bloods.

外星人要性交都唔搵我地lie d地球人la............
而且外星人睇黎好似冇性氣觀
佢地應該係用神交咁強姦人