返回列表 回復 發帖

[原創]【2006年攝錄.妖巫飛行錄影短片.附實照、電視獨家訪問】

下面引用由影子鴻2007/03/18 02:47am 發表的內容:
睇黎我真係好善忘啦…
得閒我去重溫下你貼既野先
其實我都幾好奇…你究竟係邊度搵到咁多資料架…
而且全部都係你譯番做中文架???
全部都係你譯番做中文架 ? ? ? 這個當然啦 !
我出文前會用網頁搜尋去查手上的資料在中文
論壇出現過 , 如果無就 post 囉 !
所以就算其他論壇有我的文章都是其他人盜貼
我 , 只要核對日期就知邊個至係最早 , 所以我
成為中文論壇中是被人偷文章最多的人 .....
你是否『盜文者』之一呢 ? ?
你有沒有把我文章轉貼 ?
從實招來 ! 嘿嘿 .....
你千萬別去學『 chan1』那樣盜走原創文章 , 然
後轉貼到其他論壇 , 他這個超賤出汁盜文喪貼仆
街人形 UMA 已經被永遠謝絕進訪 Cyber - X , 不
能再看到我出的文章 .....

[原創]【2006年攝錄.妖巫飛行錄影短片.附實照、電視獨家訪問】

下面引用由chung12192007/03/18 05:43am 發表的內容:
全部都係你譯番做中文架 ? ? ? 這個當然啦 !
我出文前會用網頁搜尋去查手上的資料在中文
論壇出現過 , 如果無就 post 囉 !
所以就算其他論壇有我的文章都是其他人盜貼
...
你d其他語言都應該幾好wo
咁都譯得哂番做中文…XD
=[搞錯呀
咁睇我都有既
我不嬲都唔會做d咁既野…
因為你貼D文有價值先有人盜貼姐…=]

下面引用由影子鴻2007/03/18 11:36pm 發表的內容:
你d其他語言都應該幾好wo
咁都譯得哂番做中文…XD
=[搞錯呀
咁睇我都有既
...
翻譯就唔難 , 執字次序先麻煩。
就算係都唔應該『喪貼』幾十篇架嘛 !

很令人驚奇!!!!這是傳說中的飛行人形嗎?!好想知道它是什麼生物唷!!!而且這一類的是件普遍發生在國外居多啊!~真希望也能在人口稠密的亞洲地區發生~

下面引用由toriko20072007/03/26 09:49pm 發表的內容:
很令人驚奇!!!!這是傳說中的飛行人形嗎?!好想知道它是什麼生物唷!!!而且這一類的是件普遍發生在國外居多啊!~真希望也能在人口稠密的亞洲地區發生~
亞洲地區發生的 UFH 報告嗎 ? 有啊 !
我另一篇文章的主題【傳說中菲律賓吸血女飛妖】!

看不清楚...太黑了,有生物在斗篷內飛行,依個只是推測

下面引用由天定2007/03/27 02:06am 發表的內容:
看不清楚...太黑了,有生物在斗篷內飛行,依個只是推測
如果看得好清楚的話 , 亦會
變得矛盾而覺得是假的。
死左圖...
不過睇佢話可以用手捉住我就覺得唔可信...
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
死左圖...
不過睇佢話可以用手捉住我就覺得唔可信...
nicole127 發表於 2009-4-18 12:16 PM
哩類UFH絕非善類,假如空手赤拳就無謂招惹,因為其能力

估計不下於人類,但當然如果人有武器在手就另一回事了!
冠男.身言6尺.三圍....XD~
前cyber-x外太空、妖獸顧問
各位想看【外星電影】或【真人真事改編.靈異電影】請到我個人空間。