返回列表 回復 發帖

[原創]【.墨西哥飛魔的永生之謎及身世.】

下面引用由柴人2006/03/17 09:18pm 發表的內容:
哦.........慘呀.........但係.........唔知佢係自動獻身做飛魔定係實驗錯誤搞到如施田地?
我都有d搞唔清喇(=.=)......
我都係咁話呀.........既然親人、朋友都死光光.........長生不老又有乜意義ar~倍住你既只...
朋友~有一段時間沒跟你交談了∼哈 ∼
這個傳說是他的鄰居口耳相傳下來 , 他是自願
的 , 因為親人、朋友都死光 , 唔係佢都唔會悶
得滯走去襲擊警員啦 !

電影來架?好劇情化哦...我係到諗會唔會係蝙蝠DNA注入左係尼個人既身上呢?令他突變...好像蛛蛛俠那個啊!!

下面引用由柴人2006/03/17 09:18pm 發表的內容:
哦.........慘呀.........但係.........唔知佢係自動獻身做飛魔定係實驗錯誤搞到如施田地?
我都有d搞唔清喇(=.=)......
我都係咁話呀.........既然親人、朋友都死光光.........長生不老又有乜意義ar~倍住你既只...
咁又未必啦!後悔...可能佢以經喜歡左以一種生活,得閒同d警察玩下,同另一些UMA傾,又或者佢其實好想好想同人交朋友,但如果被有企途的人發現左佢,我諗事情就緊加繁雜...突別係軍方人員啊!!

下面引用由sgrlto2006/03/18 09:12am 發表的內容:
電影來架?好劇情化哦...我係到諗會唔會係蝙蝠DNA注入左係尼個人既身上呢?令他突變...好像蛛蛛俠那個啊!!
對!真的很有『電映感』, 不過電
映往往都是現實中的倒影 .....
或者唔止一種生物 DNA , 可能仲有
蜥蝪 , 事關墨西哥飛魔先生實在靚仔
得....好似蜥蝪咁。

哈哈........咁佢個樣又真係幾 ' 靚仔 ' 唔係唔會嚇到飛機上面d人呆左......

下面引用由柴人2006/03/18 04:45pm 發表的內容:
哈哈........咁佢個樣又真係幾 ' 靚仔 ' 唔係唔會嚇到飛機上面d人呆左......
好記性 .....利害 ~
其實如果可以唔係好似咁樣衰 , 接受這一個
偉大....又能強化身體的突變實驗....都....唔錯
? !

下面引用由chung12192006/03/18 04:20pm 發表的內容:
對!真的很有『電映感』, 不過電
映往往都是現實中的倒影 .....
或者唔止一種生物 DNA , 可能仲有
蜥蝪 , 事關墨西哥飛魔先生實在靚仔
...
真係想見下墨西哥飛魔先生的廬山真面目啊︿︿哈哈∼

下面引用由sgrlto2006/03/18 05:57pm 發表的內容:
真係想見下墨西哥飛魔先生的廬山真面目啊︿︿哈哈∼
我曾經睇過一幅最接近飛魔樣貌的照片 , 可惜遺
失了 , 個樣絕對魅力四射 !不過只係在雌性蜥蝪
眼中 .....喔 XD∼

下面引用由chung12192006/03/18 06:08pm 發表的內容:
我曾經睇過一幅最接近飛魔樣貌的照片 , 可惜遺
失了 , 個樣絕對魅力四射 !不過只係在雌性蜥蝪
眼中 .....喔 XD∼
的確係好可惜啊∼可能我眼中飛魔的外貌都吸引我,因為我好鍾意蜥蝪>v<

下面引用由sgrlto2006/03/18 06:20pm 發表的內容:
的確係好可惜啊∼可能我眼中飛魔的外貌都吸引我,因為我好鍾意蜥蝪>v<
我覺得飛魔的確....樣衰 , 但又覺得佢好『型』,
我都唔知點樣表達至好 , 真矛盾 ! 總而言之我
個偶像就係墨西哥飛魔....先生 ....勁 ∼