返回列表 回復 發帖

【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

我第一次進來.並發表意見.不知道是要付幣的.不過這樣也好.才能踴躍回覆主題

下面引用由天同2005/11/25 10:31am 發表的內容:
我覺得人無論有冇受過教育,也會有失去理智,即是衝動既經驗.
個D夠膽食女野人既村民,可能已經不是第一次食la,剩番D骨都保全佢,自以為好威啦.
點解野人會強暴阿伯而唔係食左佢呢?
如果野人有流乳汁,咁應該生產完?..
閣下有著開明的想法 , 不錯。
至於哩三頭女野人揀亞伯的原因 , 可能亞伯
進入牠們地盤而不自知 , 所以遭受殺身之禍 ,
是也命也 ....真係好難講。

下面引用由abcxyz1238902005/11/25 10:44am 發表的內容:
我第一次進來.並發表意見.不知道是要付幣的.不過這樣也好.才能踴躍回覆主題
哩篇係收費文 , 有D就唔係 , 但你
似乎無發表過你見解喎 ?

下面引用由chung12192005/11/25 02:59am 發表的內容:
你又唔係亞伯 , 梗係可以話唔使驚啦 !
不過就算你唔驚並唔代表你一定走得
甩? , 你點知 D 女野人跑得慢過你喎 ?
因為我跑得好快,外號(9秒8)!

走唔到...我可能打贏女野人!

下面引用由諸葛嵐2005/12/01 11:56pm 發表的內容:
因為我跑得好快,外號(9秒8)!
走唔到...我可能打贏女野人!
你都識講『可能』啦 , 佢地有3個人喎 ?
就算年青力壯都未必可以 3 對 1 ....

野人也是"人"阿
吃牠..手段會不會太激烈了...= ="
被強暴..不知道他用什麼辦法讓60多歲的老頭硬起來...
看到全身是毛的"雌"性動物..還會有反應嗎??
是"夜叉"嗎?

下面引用由trcmoon2005/12/06 09:12am 發表的內容:
野人也是"人"阿
吃牠..手段會不會太激烈了...= ="
被強暴..不知道他用什麼辦法讓60多歲的老頭硬起來...
看到全身是毛的"雌"性動物..還會有反應嗎??
...
人命在很多地方都很賤,何況是成身毛的怪物。
遇害者的家人因對牠們恨之入骨,所以殺了
牠們還不夠,吃下肚子可能在眾村民的心目
中算是另一種『補償』.....以上是我個人見解
而已 !
我老爸已八十多歲都得,男子的生殖器當
受到某種剌激會不受控地勃起,很正常啊!
如果係你....會如何處理呢 ?

@@殺完仲要食
變態嫁咩
不過之後強姦呀伯-.-....
有少少O咀~

下面引用由影子鴻2006/02/19 02:22am 發表的內容:
@@殺完仲要食
變態嫁咩
不過之後強姦呀伯-.-....
有少少O咀~
有少少....什麼 ?
唔明....

其實如果你是當事人,自已的狗被殺了,你也很難保持冷靜吧~~~?