返回列表 回復 發帖

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由諸葛嵐2005/11/25 00:49am 發表的內容:
那跟你交合是位男外星人又點???
俾你吹漲∼ 我邊有俾哩一項大家揀呢 ?
米再老作....

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我也絕對不會,萬一染上奇怪的病就遭了.

我會先問原因吧...
反正也沒有選擇的餘地...
知道是什麼原因也比不明不白的來得好,
心裡會好過一點點吧...=.=

下面引用由apple52005/12/04 10:42am 發表的內容:
我也絕對不會,萬一染上奇怪的病就遭了.
這樣的例子未發生過 , 醫人就有。

下面引用由keira2005/12/10 00:15am 發表的內容:
我會先問原因吧...
反正也沒有選擇的餘地...
知道是什麼原因也比不明不白的來得好,
心裡會好過一點點吧...=.=
逆來順受 ? 不怪妳 , 始終是女孩子 ,
但願.... 我也是外星人之一。

要睇當時情況.... 不過既然被擄得上飛碟,
即係都唔到我佔地利/主動逃走得到的吧?
雖然外表是人類...
但始終唔知外星人同地球人體質上有咩唔同,
若果隨隨便便就範或者扮暈任佢魚肉,
可能佢中途識變身/ 變巨大化(超人迪加?)
被佢當實驗品亂來搞....隨時會死左都唔知咩事...
(外國農場有時發現牛隻的碎屍唔知係咪呢個原因)
而且地球人可能對外星病菌無抵抗力,
外星人以為無事其實等於地球的絕症咁就o咀~
可以溝通的話會問清楚企圖, 睇下有無其他商榷的餘地....
咁高文明的外星生物應該會有少少情理吧?
告訴他我已經有男朋友, 叫佢諗下其他方法解決唔好搞我~
溝通唔到會作點反抗, 希望佢明白我意思...
但唔會以硬物作太激烈動作/攻擊性反抗,
以免佢發惡可能一槍K左我就無意思了....
總之都係見步行步~

既然貌似地球美女,重使讲,一率通杀。fuck左再讲。系这个60亿人的世界里,哪有甘易碰这类事,所以讲 一率整巨。再做翻次巨姑爺仔益下其他人。

如果是外星人我會叫他先去7-11買保險套~
先學會用在交合~擺他一道

下面引用由朽木留亞2005/12/29 11:56am 發表的內容:
要睇當時情況.... 不過既然被擄得上飛碟,
即係都唔到我佔地利/主動逃走得到的吧?
雖然外表是人類...
但始終唔知外星人同地球人體質上有咩唔同,
...
閣下是一個理智型的人 , 但有時不作
出反抗 , 就只會任人魚肉 ....

下面引用由esperanto2006/03/09 11:01pm 發表的內容:
既然貌似地球美女,重使讲,一率通杀。fxxx左再讲。系这?60?人的世界里,哪有甘易碰这?事,所以讲 一率整巨。再做翻次巨姑爺仔益下其他人。
太坦白的見解 , 唔 ∼ 不錯 ....真的不錯啊。
閣下的口氣之大似乎與性需要亦成正比 , 哈哈 ∼
跟本人同樣擁有著超級兇猛『掠食者』的本色 ,
不...., 應該說兇猛度似乎不在我之下 !
有著數就搵到盡 .....
地球又多了一位兇悍戰士了....呵呵 ∼