返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

果一隻頭大無腦係咪另一集怪物尼~XDD

下面引用由★邪惡貓★2006/11/29 07:12pm 發表的內容:
果一隻頭大無腦係咪另一集怪物尼~XDD
哩隻怪物絕對強悍 , 而且身負 ......喔 ~ 唔 ...
....唔 ..... 講得住 ! XD∼

大頭吸血獸
是!?我的兄弟??
我開始變化嚕,呵呵!!!

下面引用由chan12006/11/30 12:38pm 發表的內容:
大頭吸血獸
是!?我的兄弟??
我開始變化嚕,呵呵!!!
怎會是你兄弟呢?你應該沒有看過人物
設定 , 你個兄長己有一幅造型圖片。

下面引用由chung12192006/11/30 01:46pm 發表的內容:
好像
=.=""
只不過頭細身大@.@""

下面引用由chung12192006/11/30 01:46pm 發表的內容:
「弓田一一」好食字
咁佢兄弟係其中一個會員黎?
我從未見過佢....
有一度唔係好明,係白無常和白骨同時插中對方呀?>

下面引用由柴人2006/11/30 04:42pm 發表的內容:
「弓田一一」好食字
咁佢兄弟係其中一個會員黎?
我從未見過佢....
有一度唔係好明,係白無常和白骨同時插中對方呀?>
你都睇得出我用這名字的原因吧 ! 對嘛 ? 呵呵∼
兩個人互相鬥插 ......
何來白骨 ?

我好期待隻大頭怪有乜作為=.=|||
佢果幅圖搞到我都想打佢……=.=
飛蜥人加油!!
(幫敵人打氣=.=||)

下面引用由殺神§麟§2006/11/30 06:41pm 發表的內容:
我好期待隻大頭怪有乜作為=.=|||
佢果幅圖搞到我都想打佢……=.=
飛蜥人加油!!
(幫敵人打氣=.=||)
估唔估到這三、四次對戰是那一場打得最激呢 ?

唔會係我尼場最激牙麻...1打2..
不過點解二號識自我再生ge....唔通開發度到90%以上就識??