返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由★邪惡貓★2006/11/30 09:14pm 發表的內容:
唔會係我尼場最激牙麻...1打2..
不過點解二號識自我再生ge....唔通開發度到90%以上就識??
我肯定你以前睇漏了一點 , 這時代中的
人、獸都十之八九有再生能力 , 但再生
能力會損耗異能、體力 ......
再生速度個個都有快慢之別 ......

坐係樹上面觀戰o既人……到底係……!?
d外星生物真係強到……
都唔知點殺=.=|||

尼次大鑊....無啦啦開發值下降...樹上面果個獸人真係佢地兄弟..?
究竟發生咩事=口=??

下面引用由★邪惡貓★2006/12/01 07:23pm 發表的內容:
尼次大鑊....無啦啦開發值下降...樹上面果個獸人真係佢地兄弟..?
究竟發生咩事=口=??
我一早跟你講過你可能會 .....橫死。嗚.... 咽 ∼

是誰呢!!
可能是我=.=""

下面引用由chung12192006/12/02 00:03am 發表的內容:
我一早跟你講過你可能會 .....橫死。嗚.... 咽 ∼
唔係掛.....咁快死...=口=''

下面引用由★邪惡貓★2006/12/02 10:23am 發表的內容:
唔係掛.....咁快死...=口=''
惡貓 ~ 人生便是無常 , 一剎那光輝
總好過連想輝都無得輝 ! 節哀順變
吧 ! 善哉 ..... A  man ∼

吸血大頭獸人 ﹕「你幫我分擔一點 ... 抓緊他的腳。」
吸血大頭獸人 ﹕「你真是麻煩 , 帶他一起去幹嗎 ?」
吸血大頭獸人 ﹕「當我把你轟下之後便用他裹腹及
慶祝 ! 」
吸血大頭獸人 ﹕「你真是媽的自大 !」

打錯名牙....個獸人自言自語ge...
出場幾回就橫死....唔制牙=口=

果個神秘人……係咪我黎……!?
因為佢話突然出現一個人,我覺得係戰魂=.=|||

下面引用由殺神§麟§2006/12/02 08:55pm 發表的內容:
果個神秘人……係咪我黎……!?
因為佢話突然出現一個人,我覺得係戰魂=.=|||
出場會員都已經有你個名 , 上一回及今
回都有 , 你到現在仍未發覺 ......呵呵 ~