返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由ghostsimon2006/12/04 08:42pm 發表的內容:
原来我都ok 强wor~~~
我既第二造型會唔會更强`?
你的角色其實比我的角色更重要!
當然會更強 , 但未咁快講到 , 但你
可能日子已不多矣 ......

下面引用由高町莓2006/12/04 02:35pm 發表的內容:
另外雪兒有個小小的請求....那就是可不可以修改一下雪兒的異能的使用方式呢 ??
  沒錯的話雪兒相信,嵐你設定好雪兒的所用的異能是冰系的異能對不對呢
可以的話雪兒想改變成像冰子彈、冰箭和冰榴彈這類射擊系...
又是異能 ....異能....異能 .....
似乎又有人想影響我出文的心情 ?
妳自己想想我到底給了幾多次機會 , 我好聲好
氣同妳講不知多少次 , 容忍了妳不少次 , 但妳
到現在依然故我 .....
妳永遠把我說過的話係『耳邊風』, 即係廢話 ....
講極唔聽 , 所以我再講都嘥氣 !
我想了半天到底怎樣回應妳才好 , 一個只不過
出場少了幾回而說不開心的妳 , 比起妳更早報
到的會員還有些未出 , 未有角色設定 , 而妳還
因為這幾回故事沒有妳份而 ..... 好意思說自己
唔開心 ?
似乎要令妳滿意就只有每一回故事都一定要有
妳出場 , 如果我這樣做的話 .....便對比妳早報到
的會員不公平了。
我破例令妳可以提早出場 , 改了不少劇情 , 為了
令我用了很多很多額外的時間 , 每一日的時間
被妳佔據了幾乎全部 , 不斷纏繞我使我沒有時
間應付其他會員出場的事項 , 妳還覺得自己沒
有錯。
經常當其他會員向我作出要求時 , 妳亦死唔蝕
底又話要乜要物 ! 妳想我立即一拚處理 , 加重
我精神和時間的負擔 ....
既然妳坦白說自己不開心 , 那我亦坦白的說 ...
....妳令我越來越極度極度極度反感 ! !
妳怎會不斷說出令自己後悔的說話 ?
年紀細嗎 ? 好 ! 我不怪妳 ! 不過這件事情總要
解決 , 既然即是年紀細而溝通不到 ....長痛不如
短痛 .....
我決定盡快一點結束你的角色 , 令妳不會因為
少出幾次場就話自己唔開心的情況出現。
這方法是對我好、妳又好的唯一決定 .....
還有我一早已講明會縮短妳出場次數 , 妳去睇
返 d 舊回覆啦 ! 搏我唔記得 ? 哼 ~
我唔立即停妳戰已很好了 ! 還要求多多 ?
哩個回覆又浪費了我的時間 , 但我相信以後應
該沒有需要再回應這種多舊魚的回覆了.....
其他會員仍向我提出要求 , 就是想多點出場
亦或許可以 , 我推估某些會員其實想向我說出
要求 , 只不過不想令我難受 , 多謝各位對本人
的體諒。

下面引用由chung12192006/12/05 12:38pm 發表的內容:
你的角色其實比我的角色更重要!
當然會更強 , 但未咁快講到 , 但你
可能日子已不多矣 ......
日子唔多唔紧要,最紧要死得轟烈∼
如果有自傳我都有少少idea既∼∼ ><

的確……我原本想轉造型話係引路人新衫囧||
不過都係唔想再作出要求搞到拖慢出文引致眾人不滿._.|||
呢一集中左獸刺中毒……可惡!!!!!!!!!
一定要將佢肢解._.?

下面引用由殺神§麟§2006/12/05 11:09pm 發表的內容:
的確……我原本想轉造型話係引路人新衫囧||
不過都係唔想再作出要求搞到拖慢出文引致眾人不滿._.|||
呢一集中左獸刺中毒……可惡!!!!!!!!!
一定要將佢肢解._.?
佢唔同其他人 , 你可以睇下以往佢 D 要求沒完沒
了 ! 煩到我發癲咁滯 ! 每每當在我應付其他人的
要求時 .....佢都會彈出來又話要乜要物 , 又話要
有好似你?最終型態 , 又話要八號果種 Feel ....以
清醒狀態控制瘋狂力量 , 又話要光與暗的力量 ...
....暗暗暗 ....暗條毛咩 ! 搞到我扯火。
話極佢都唔聽 , 因為咁 ....我至縮短佢個角色 d 戲
份 , 點知佢前日又要求異能 , 我已決定放棄她的角
色 , 佢令我太失望 , 這都是她一手一腳自找的結果。
你可以作出要求 , 接唔接受就並不一定。

下面引用由ghostsimon2006/12/05 10:29pm 發表的內容:
日子唔多唔紧要,最紧要死得轟烈∼
如果有自傳我都有少少idea既∼∼ ><
有關你的自傳 , 還有八號、六號、二號以
往的故事早已在我腦海中 , 只是未有時間
入字而已 ....
原本七號亦有 , 但我取消了。

什麼??
我兄長失憶嗎??
還是狂暴??
會不會打??

殺神新造型囧
只係令人更敏捷o既輕便型裝束
圖中當係用緊引路秘術啦囧|||

髮型都變左~_~
呢個就係我所講o既新造型囧||

下面引用由殺神§麟§2006/12/06 04:43pm 發表的內容:
(img6.picsplace.to/img6/23/h_104_62601_hack01_000.jpg)
殺神新造型囧
只係令人更敏捷o既輕便型裝束
圖中當係用緊引路秘術啦囧|||
...
這造型的戰紋跟原本的相差太多 , 不能用上。
你造型其實已有三個以上 , 再加都無乜分別。

下面引用由chung12192006/12/06 04:56pm 發表的內容:
這造型的戰紋跟原本的相差太多 , 不能用上。
你造型其實已有三個以上 , 再加都無乜分別。
@_@邊三個?_?
火輪一張同戰紋圖兩張?
……我仲有一招必殺就快要使出啦lol!?