返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

下面引用由啊蛹2006/10/08 07:44pm 發表的內容:
没想到一代好?的我终于遭到了恶?的光临.手和?都..............
你幾時傷了手和腳? ! 點會連我這位作
者也不知道的 , 你是否被非禮而受刺激
呀 ? 我保證你唔會再被非禮 ......

下面引用由chung12192006/10/09 09:56am 發表的內容:
你幾時傷了手和腳? ! 點會連我這位作
者也不知道的 , 你是否被非禮而受刺激
呀 ? 我保證你唔會再被非禮 ......
哈哈,,,比人非禮而受到刺激
唔....唔....應該唔係指佢角色......
應該係指佢真人???
可能因為佢行動唔方便?所以我呢個禮拜只係見佢一次...
就係果時留左呢句野就走左了.....

下面引用由柴人2006/10/09 12:24pm 發表的內容:
哈哈,,,比人非禮而受到刺激
唔....唔....應該唔係指佢角色......
應該係指佢真人???
可能因為佢行動唔方便?所以我呢個禮拜只係見佢一次...
...
係指佢真人 .....咁擺明佢有點精神異常啦 !
竟然係哩度只講自己近況而無討論有關小
說內容 .... 唉 ∼
失去了萬多字會傷心也不怪得亞蛹 , 希望
他心情盡快平服繼續他的小說 .....
如果我係哩個論版?顧問 , 哩種回覆.....我
刪梗 !!
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

下面引用由chung12192006/10/09 12:42pm 發表的內容:
...
我指既唔係佢比人非禮= =
係佢傷左呀......
好喇...呢個話題到呢到了...
唔係就離題了
你大概幾時出幾8回呀??-V-

下面引用由柴人2006/10/09 05:26pm 發表的內容:
係佢傷左呀......
唔係就離題了
...
我每次停留在這個招募處時幾乎都是正在入字 , 第
八回大概完成了 7 0 % , 還有我剛才整理緊其他 5 個
參戰會員的人物設定表 ......
希望今晚半夜出到第八回啦 !

下面引用由柴人2006/10/09 05:26pm 發表的內容:
係佢傷左呀......
唔係就離題了
...
夠鐘食飯 ! BYE ∼

下面引用由chung12192006/10/09 12:42pm 發表的內容:
...
你们不要太过份握!!!假假地我都受左重伤哦!!!!!我还是逃课来留言给你们的.
估吾到你们一点同情心都没!!!!!!!

下面引用由啊蛹2006/10/10 10:58pm 發表的內容:
你们不要太过份握!!!假假地我都受左重伤哦!!!!!我还是逃课来留言给你们的.
我知道呀= =
所以猜你是真人重傷了......
我可沒有說過甚麼沒有同情心的話哦= =
何況嵐大大也只是會錯意了.....

下面引用由啊蛹2006/10/10 10:58pm 發表的內容:
你?不要太?份握!!!假假地我都受左重?哦!!!!!我?是逃??留言?你?的.
估吾到你?一?同情心都?!!!!!!!
嗯... ><
雪兒祝啊蛹可以早日康復
啊蛹你記不記得雪兒說過會幫你報仇呢,記得的話來看看這個
http://www.cyberxfiles.com/cgi-bin/art_topic.cgi?forum=117&topic=633&start=180&show=0
第十三頁的雪兒的其中一個回復(看了一下可能可以使你開心點)

對呀,忘了祝你早日康復了......
開頭我唔知你受的係重傷.....
我亦唔係話你比人非禮喇!!≧﹏≦