返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

下面引用由高町莓2006/10/15 08:08pm 發表的內容:
X7.雪兒:「其實亞嵐你說的:「看來再給些激戰過你的角色去解悶」這句話用在我身上也是非常合式的哦」
X7.雪兒:「因為我現在正是悶得快要發瘋哦!」
X7.雪兒心想:「可以的話,我想嵐你以後多點讓我可以用我...
唔好再什麼 .....光與暗了 !
妳咁遲至來報到 , 但妳想早出場 , 我就俾
妳可以咁早出場。
妳想做追擊者 , 我又俾妳做追擊者。
幫妳搞好設定之後 , 又有一把最新最強
?魔刃炮 ! 妳仲想 .... 光與暗 ?
妳的要求好似永無止境咁? ?
妳仲想死添 ! 對不對 ?
我相信飛蜥人絕對樂意了結閣下的小命 !
已經不是第一次講現在我集中在 C - I 這角
色身上 , 妳米當自己係主角而其他參戰會員
唔係主角 ! 其他會員都要出場 !
妳再有要求 , 我即刻安排 C - I 或飛蜥人殺
死七號哩一幕 ! 嘿嘿 ∼
我咁樣講 ..... 妳應該明白啦 !

下面引用由chung12192006/10/15 04:21pm 發表的內容:
似乎想來一幕兄弟相殘咁? ! ?
看來再給些激戰過你的角色去解悶 .....呵呵 ∼
文中不是有出現類似「這小子……」的句子嗎?即是說看到亞蛹後會一拳轟下去再責罵吧XD

下面引用由殺神§麟§2006/10/16 04:34pm 發表的內容:
文中不是有出現類似「這小子……」的句子嗎?即是說看到亞蛹後會一拳轟下去再責罵吧XD
打~!~!轟~!~!越激烈越好~hahahaha.....

下面引用由chung12192006/10/16 08:33am 發表的內容:
你.....你.......你.....又借 D 咦想套我口風 ?
你係戰 ....鬥實......驗品 .....嗚 ∼ 又唔覺意
講多? D 添 ! 唔 .....唔好再問 ! ^^
呵呵!!!!
真是的....................
我唔在講..................

下面引用由chung12192006/10/16 08:56am 發表的內容:
唔好再什麼 .....光與暗了 !
妳咁遲至來報到 , 但妳想早出場 , 我就俾
妳可以咁早出場。
妳想做追擊者 , 我又俾妳做追擊者。
...
嗯.... ><
雪兒原本的意思跟本不是這樣的,但為什麼哥哥姊姊們好像都不是太了解... ><
看來我要把它說出來,大家才會了解我本來所想告訴大家的事了... ><
大家要是你們喜歡某一套小說的某個人物,我想你們也會希望你們喜歡的那個人物會和自
已的性格行動方式相似甚至完全相同吧,為什麼雪兒要先說這些呢因為雪兒剛說的這些和
接來所要說的有非常重大的關係;重點在這裏:正因為嵐的小說中的雪兒正是雪兒的分身
和雪兒最喜歡的人物所以雪兒才一直想把他的資料整理好,嵐你是不是覺得雪兒非常麻煩
和總是把自己放在第一位的那種人呢,雪兒跟本不是這種人啊......我都不知該如何說下
去了 T_T (雪兒極不開心)

下面引用由高町莓2006/10/16 06:03pm 發表的內容:
嗯.... ><
雪兒原本的意思跟本不是這樣的,但為什麼哥哥姊姊們好像都不是太了解... ><
看來我要把它說出來,大家才會了解我本來所想告訴大家的事了... ><
大家要是你們喜歡某一套小說的某個?..
我相信其他參戰會員都有眼睇 ! 妳明明
係 ..... 都仲要拗 ? ! 真佩服妳 !
我講咗好多次妳的異能由我來設定 , 但直
到現在妳還跟我說什麼『光與暗的力量』!
我在早前已說明如果有參戰會員不斷向我重複
作出同一項要求 , 我會取消這角色 !
而妳已經至少有 5 次喇 !
講真我現在有點火了 ! 俾妳搞到我無晒心情繼
續再作這篇小說下去 ! 我決定如下 .....
小說全線暫停 !!!!!!!!!

下面引用由高町莓2006/10/16 06:03pm 發表的內容:
嗯.... ><
大家要是你們喜歡某一套小說的某個?..
呵呵呵=  =
嵐老哥給你搞火了-v-
會不會有些「內夠」的感覺???
我覺得你都係唔好再講或者提出修改呀咩的了,,
純回覆就好....唔係下次可能唔係停寫,變左不寫了!!!
暫停係咪到另行通知呢????
都算係順便比個休息時間你自已了!!
我亦係時候整理一下混亂的中一生活了= =

下面引用由柴人2006/10/16 10:05pm 發表的內容:
呵呵呵=  =
嵐老哥給你搞火了-v-
會不會有些「內夠」的感覺???
我覺得你都係唔好再講或者提出修改呀咩的了,,
...
佢根本無諗過我的感受 , 要求 D 異能令
我 R 晒頭 , 什麼光與暗 ? 睇唔明又如何
放在小說裡發揮呢 ?
我話由我為她決定異能是不想取消她參
戰資格 , 如果我唔為她決定的話 , 即是
代表會取消她參戰資格。
你去數下她一共有多少次要求異能 ! 我
亦一早叫她不要再要求這一項 , 她仍然
沒有理會我 , 不斷重複又重複 , 令我煩
擾不堪 ......
令我由樂趣變成負擔 , 試問我又怎能繼
續作下去 ? 不斷免強人家做些做不來的
事情 .....
我其實今日一定可以出到第9回 , 但我
決定不出 , 無限期停寫 !
Chan1 催促我亦唔過份 , 因為佢係好早
就來報到。
而她又遲來 , 但又什麼也要求最快 ! 這
又算公平嗎 ?
早已向她解釋清楚原因 , 話唔再煩我 , 點
知 .......你去查看所有回覆便清楚了.....唉 ∼
柴人你如果悶就去妖獸版睇文 , 我今日
應該出到兩篇文 .....^^

难得上来一番.就看见老哥停写......................不太妙的先兆.是不是上天在暗示我不要再写呢.................
有一些要问问.为啥你们上线的时间老在晚上的.......................

吾好火,吾好火~~嘆杯咖啡~慢慢度Q.....吾急,吾急~~~