返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由啊蛹2006/12/10 04:46pm 發表的內容:
魔刃雙劍流和?卷.就这??.我五贪过哦
我唔記得講未必每一項也可給你 , 魔刃
雙劍流就無問題 , 龍捲未必得。
我唔係『馬後炮』, 我已估計你會揀魔
刃雙劍流 , 因為雙劍的確幾有型 , 而其
實未來劇情其實早已決定了你一定有魔
刃雙劍流這一項技擊術 !就算你不要也
不肯。
我另外會俾多一項你 , 至於係邊一種異
能或技擊術就暫時要保密 ....嘻嘻 ~

下面引用由chung12192006/12/10 05:01pm 發表的內容:
我唔記得講未必每一項也可給你 , 魔刃
雙劍流就無問題 , 龍捲未必得。
我唔係『馬後炮』, 我已估計你會揀魔
刃雙劍流 , 因為雙劍的確幾有型 , 而其
...
之前都唔記得講= =
原來其他星球都有追擊者架........仲要咁勁:97%
佢地係代表一個上面既國家定一個星球????
估唔到大頭獸人和飛蜥人做兄弟了.....

下面引用由柴人2006/12/10 05:17pm 發表的內容:
之前都唔記得講= =
原來其他星球都有追擊者架........仲要咁勁:97%
佢地係代表一個上面既國家定一個星球????
估唔到大頭獸人和飛蜥人做兄弟了.....
外星追擊者就快會橫掃大地 ......
外星追擊者代表某一帶星域 ........
大頭獸人和飛蜥人其實都是互相利用。
你個人物設定會在這兩日內重 POST ...

互相利用..唔......我非常同意li 個Idea ^^

下面引用由ghostsimon2006/12/10 06:11pm 發表的內容:
互相利用..唔......我非常同意li 個Idea ^^
這情況其實在現實的大自然中亦有 , 例如雄
獅 , 一頭沒有伙伴和地盤的雄獅當遇上了另
一頭未有伙伴和地盤的雄獅 , 有時亦會大打
出手 , 若對方實力接近自己的話 , 有時因此
會演變為同伴 , 但是弱的話 , 則不言而喻了....

夜鴉而家帶軍去靈獸墓,我估到我可能會係佢到達果陣遇到佢囧||

下面引用由殺神§麟§2006/12/11 02:12pm 發表的內容:
夜鴉而家帶軍去靈獸墓,我估到我可能會係佢到達果陣遇到佢囧||
放心喇 ! 你在這一篇中仍然要出場架 ! 而我
的角色剛還要再遲一點才出場。

在下一篇
會變身嗎??[是進化才對]
因為你講過

下面引用由chan12006/12/12 02:03pm 發表的內容:
在下一篇
會變身嗎??
因為你講過
你到時會成為追擊者之一 , 咁你明點解啦。呵呵~

最近先岩岩得閒出返黎睇=口=''
我仲以為得我識五行森羅道tim..估唔到殺神都識...@@
好似蝕左一個異能~~XD
不過果個外星異能者係咪外星ge追擊者黎嫁?