返回列表 回復 發帖

[末世小說]若想參戰 , 別猶疑 ! 【更新6.角色設定】

下面引用由chung12192006/10/07 01:10am 發表的內容:
你好似想自己變成龍珠中的菲利咁喎 ?
我只會考慮其中一個造型 , 你已經好強 , 強
之餘亦唔係短命添 ! 你如果和現在的狼化八
號比拚都是你較強 !
...
(驚.....|||)
菲利!?
菲利條超粗o既尾同全身都同蒼天(謎之形態o既人物名)好大分別……
咁……考慮下謎之形態啦XD
起碼型dXD
乜我咁勁ga咩:0!?
我仲以為自己好快死OTZ

下面引用由高町莓2006/10/07 01:33am 發表的內容:
嵐可不可以拿這造型來當雪兒非戰鬥狀態時的造型哦 ??
(www.cyberxfiles.com/non-cgi/usr/117/117_633_136.jpg)
雪兒等嵐的回復哦 ^^
這個是妳平時的造型 ......

下面引用由殺神§麟§2006/10/07 02:02am 發表的內容:
(驚.....|||)
菲利!?
菲利條超粗o既尾同全身都同蒼天(謎之形態o既人物名)好大分別……
咁……考慮下謎之形態啦XD
...
我亦會同時考慮安排你跟 chan1 斷背 , chan1 亦
很樂意跟你來一手 , 亞蛹亦會讚成的.....正 ~ ^^
就算係用哩個造型都有排未見到 , 要到壓軸才
出現 .......

下面引用由chung12192006/10/07 02:41am 發表的內容: 這個是妳平時的造型 ......
嗯...><...... ......(那個是不是雪兒手上這個圖圖的黑白化版哦;不是的話雪兒還是喜歡雪兒的這輻圖圖)......

下面引用由高町莓2006/10/07 02:55am 發表的內容: 嗯...><...... ......(那個是不是雪兒手上這個圖圖的黑白化版哦;不是的話雪兒還是喜歡雪兒的這輻圖圖)...... (www.cyberxfiles.com/non-cgi/usr/117/117_633_136.jpg)
都講過未發育的小孩是不能當追擊者 , 哩 個話題要停止.....

下面引用由chung12192006/10/07 00:58am 發表的內容:
得棚骨 ? 似乎弱左 d 咁? !
哩張圖或者有用 , 不過應該
唔會用在你身上 ........
haha~我都系玩下je~張圖吾错哦~

下面引用由chung12192006/10/07 02:45am 發表的內容:
我亦會同時考慮安排你跟 chan1 斷背 , chan1 亦
很樂意跟你來一手 , 亞蛹亦會讚成的.....正 ~ ^^
就算係用哩個造型都有排未見到 , 要到壓軸才
出現 .......
呢樣野唔好考慮啦. .|||(汗)
身為引路人竟然要斷背a"a!?
有損引路人名號XDDDD
所以唔可以斷背A____________A

招式圖片試用集OTZ,說不定可以加在文中吧XD

吸收靈氣

吸收完成後,全身被紅光包圍

把靈氣中的力量一次性爆發出來,全身變成金色,裝束及髮型都有所變化,手中出現雙槍,向敵人無情地掃射,這就是……繼謎之形態前,末世之戰初戰時的招式嗎!?

哈哈= =ghostsimon你幅圖係eva生命之樹之類的嗎?
我部電腦咩事.....依家先load到琴日既回覆......
唔知我有冇命去到未世之戰-V-
我唔介意比人做低,只求死得好睇......

下面引用由殺神§麟§2006/10/07 07:45pm 發表的內容:
招式圖片試用集OTZ,說不定可以?img11.picsplace.to/img10/17/222222222222.jpg)
吸收靈氣
(img11.picsplace.to/img10/17/top29.jpg)
吸收完成後,全身被紅光包圍
...
第一幅的表情好像在享受著『斷背』之樂 !
值得使用 ! ^^