返回列表 回復 發帖

[末世小說]若想參戰 , 別猶疑 ! 【更新6.角色設定】

下面引用由柴人2006/10/07 09:46pm 發表的內容:
哈哈= =ghostsimon你幅圖係eva生命之樹之類的嗎?
我部電腦咩事.....依家先load到琴日既回覆......
唔知我有冇命去到未世之戰-V-
我唔介意比人做低,只求死得好睇......
有無咁離譜 , LOAD 隔夜菜汁 ? ! 肯定部
電腦有毛病啦 !
你當然可以去到滅世之戰啦 !
通常較少出場的會員都可以參與最終大
戰 , 不過較早出場的角色未必個個有命
捱到 .....
至於係邊個唔好彩就唔講得住 .....唔唔 ∼

下面引用由chung12192006/10/08 02:13am 發表的內容:
(img11.picsplace.to/img10/17/222222222222.jpg)
第一幅的表情好像在享受著『斷背』之樂 !
值得使用 ! ^^
(爆汗!!)
我死都唔斷背Q_____________________________Q!!!!!!!!

下面引用由chung12192006/10/08 02:19am 發表的內容:
有無咁離譜 , LOAD 隔夜菜汁 ? ! 肯定部
電腦有毛病啦 !
你當然可以去到滅世之戰啦 !
通常較少出場的會員都可以參與最終大
...
可能係我耐冇睇呢個post以為load左隔夜菜汁掛....平常野都好快,比一般網吧快少少.
好野-V-去到果度.......

不知雪兒有沒有機會可以在滅世之戰登場呢 ><
...(千萬不要那麼快就死了)...

下面引用由柴人2006/10/07 09:46pm 發表的內容:
哈哈= =ghostsimon你幅圖係eva生命之樹之類的嗎?
我部電腦咩事.....依家先load到琴日既回覆......
唔知我有冇命去到未世之戰-V-
我唔介意比人做低,只求死得好睇......
不清楚.....我有不少li D不知名的PICS...

下面引用由高町莓2006/10/08 12:20pm 發表的內容:
不知雪兒有沒有機會可以在滅世之戰登場呢 ><
...(千萬不要那麼快就死了)...
妳 .....? 妳 ....? ? 唔 ........都有得考慮一下 , 哈哈 !

(設定以被修正)
雪兒想設定好雪兒在小說裏的分身的口頭蟬,而且雪兒的分身的"矛"一些口頭蟬會在一些非常特殊的情況才會說,而其他情況其本上是怎樣也不會說這些口頭蟬的......
例如:
例1:Game Over啦你!!!
例1的特殊情況:雪兒意"懇"定自己有%87.50或以上的戰勝機率......

例2:即刻同我死開九千萬尺!!!!
例2的特殊情況:發現有怪物正在接近自己或者自己的伙伴

例3:同我去死啦你!!!
例3的特殊情況:發現有怪物與自己或者自己的伙伴非常接近
(註:這個狀態下雪兒會一說完這句口頭蟬就即刻用十成攻力向該怪物的要害作出重擊(踢))
另加雪兒的分身的性格的更新(舊有的不用刪除,雪兒只是在舊有的資料上加一些新的資料)
性格:冷酷無情(註一:這是對陰陽人和基佬時才會這樣)
(註二:當發現有伙伴授到騷擾時就會直接向該生物進行攻擊)
(註三:當自己授到騷擾時就會用十成攻力向該生物的要害作出重擊(踢))
嵐你看看這些說話(/口頭蟬)可不可以用 ???

下面引用由高町莓2006/10/09 10:56pm 發表的內容:
雪兒想設定好雪兒在小說裏的分身的口頭蟬,而且雪兒的分身的"矛"一些口頭蟬會在一些非常特殊的情況才會說,而其他情況其本上是怎樣也不會說這些口頭蟬的......
例如:
例1:Game Over啦你!!!
例1的...
每次當我見到妳?帖都會不禁心跳快幾下 ......
『非常清醒的狂暴狀態』? 即是狼化八號 ? 我
發覺妳都幾五時花六時變咁? ! ?
妳要求口頭憚 , 但暗裡又要求『非常清醒的狂暴狀態』....
我發覺妳係全部參戰會員最狂熱、貪婪的一位 !
我絕對會把以上兩點性格加進妳的角色中 ! 絕對 !
妳?人物設定已做好 , 只不過未 POST 出來 , 等
埋其他人一齊 Post ......
仲有唔好再要求我做咁多無必要做?事 , 我現在
只集中精神在會員 chan1 的『 C.I  』身上 , 接住
到 alienbaltan 、不祥人、 邪惡貓、Airdaves 、 柴
人 .....
口頭憚或者可以考慮 , 『非常清醒的狂暴狀態』就
No  way  ~
唔好再有同一要求 , 否則 ..... 我相信其他參戰會員
當中亦不乏想殺死妳的人存在 , 尤其是未出場的會
員.....嘿∼

請各會員不要一而再 ....再而三作同一要求 , 既
我已表示由我決定的話 , 閣下仍要重複要求 3、
4 次 .....我會取消這會員的參戰資格。

下面引用由chung12192006/10/10 12:21pm 發表的內容:
請各會員不要一而再 ....再而三作同一要求 , 既
我已表示由我決定的話 , 閣下仍要重複要求 3、
4 次 .....我會取消這會員的參戰資格。
這軍隊……卓柏卡布拉!?