返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由chung12192006/12/14 02:09pm 發表的內容:
你同靈貓之後不是打卓柏獸人 , 亦不是外星人 , 至
於打 d 乜就唔講得住 , 但都可能會估到 .....
你將會領悟一項新招 , 名叫『斷背地獄』....正 ~
(好型咁講)假o既~
斷背地獄本殺神不想學習,因為……
傳聞一使出,地下就會爬出無數斷背男
撲向敵人
但假如未能掌握可能會出現反噬現象……
所以本殺神並不打算學會此招式…因為後果難以想像

下面引用由chung12192006/12/12 02:57pm 發表的內容:
你到時會成為追擊者之一 , 咁你明點解啦。呵呵~
嗯=.=""
追擊者都好了........我幾時會強起來??
24回我好像就快大戰了=.=""

下面引用由chan12006/12/14 04:51pm 發表的內容:
嗯=.=""
追擊者都好了........我幾時會強起來??
24回我好像就快大戰了=.=""
你現在已很強了!只是未能充分運用異能而已 ......

神秘引路人出現,他出現
不過最知,他點樣=.=""
他很強嗎??               

下面引用由chan12006/12/16 05:28am 發表的內容:
神秘引路人出現,他出現
不過最知,他點樣=.=""
他很強嗎??
你唔使睡嗎 ? 三更半夜回覆我兩篇 ! ?
你既然這麼好精力 ...... 那我提早出下一
篇吧 ! 現在我提分泌高腎上腺素 , 立即進
入強化程式而接下來以極速打 6000 字出
下一回 , 即是第26回故事...吼呀 ~

靈貓咁勁化解兩個引路人o既招式@_@!?
似乎佢真係天才中o既天才@_@
不過真係估唔到,引路人同引路人好似敵對咁-_-||

下面引用由殺神§麟§2006/12/16 01:44pm 發表的內容:
靈貓咁勁化解兩個引路人o既招式@_@!?
似乎佢真係天才中o既天才@_@
不過真係估唔到,引路人同引路人好似敵對咁-_-||
夜叉係你以前的女朋友 ,被你拋棄
之後一怒之下剃光個頭 .....

下面引用由chung12192006/12/16 03:50pm 發表的內容:
咁o既劣貸……竟然係以前o既女朋友!?
拋棄係明智選擇\_/!!
我現時o既女朋友名為搖光a"a

下面引用由chung12192006/12/16 03:50pm 發表的內容:
哈哈XD,剃光個頭做尼姑?
係囉,點解好似引路人敵對咁?
唔.....好唔掂,搞內鬨

下面引用由殺神§麟§2006/12/16 03:58pm 發表的內容:
咁o既劣貸……竟然係以前o既女朋友!?
拋棄係明幾嚝鄃\_/!!
我現時o既女朋友名為搖光a"a
你未有女朋友 , 要處理太多國務 , 因為基
本上你就是話時人咁滯 , 去到 8 0 2 1 年
或者識到一個? ......喔 ~ {=+=}