返回列表 回復 發帖

[原創]【戀戰天河篇.第1∼5回.兄弟重逢 】附 8021年世勢地圖

下面引用由chung12192006/12/13 01:02pm 發表的內容:
別在我面前做戲了!你的命運
已決定了!嘰嘰嘰咕∼
唔好……唔好!!(飲泣)
我唔要受斷背之刑T_______T
我……要改變命運!

[原創]【戀戰天河篇.第1∼5回.兄弟重逢 】附 8021年世勢地圖

下面引用由殺神§麟§2006/12/13 10:48pm 發表的內容:
唔好……唔好!!(飲泣)
我唔要受斷背之刑T_______T
我……要改變命運!
不單止是你 , 還有柴人、邪惡貓、六號、八
號、九號、十一號、人魚仔、使神和我也要
斷背。嘰嘰嘰 ∼

下面引用由chan12006/12/12 02:19pm 發表的內容:
斷背山
快點斷背給我看@>@""
呵呵!!
你也有份斷背呀 ! 嘰嘰嘰 ∼

X9.Weike ﹕「扭扭扭扭 ! 你....縮手滾到一旁去 ! 讓我
來一個 .....個秒殺模式 ....」
夜鴉 ﹕「你這後輩什麼態度呀 ? ! 喔 ~ 你喝醉了嗎 ? 你
在這情況下竟然用魔刃雙 ....」
X9.Weike ﹕「.... 虛空斬 ! !」
夜鴉果句係咪八號ga原本=.=|||
(……斷背……我只好應命=.=|||)

下面引用由殺神§麟§2006/12/14 01:41pm 發表的內容:
X9.Weike ﹕「扭扭扭扭 ! 你....縮手滾到一旁去 ! 讓我
來一個 .....個秒殺模式 ....」
夜鴉 ﹕「你這後輩什麼態度呀 ? ! 喔 ~ 你喝醉了嗎 ? 你
在這情況下竟然用魔刃雙 ....」
...
已經改回了!多謝提醒。^^ ......雖然係
咁 , 但你始終難逃厄運。a  men ....

我唔要斷背牙~嗚
黑白無常同死神之斧與我同殺神一起殺人妖= =''

下面引用由★邪惡貓★2006/12/14 01:54pm 發表的內容:
我唔要斷背牙~嗚
師弟!我地用地獄變現-拂屎地獄請佢地拂屎臭死!!
(閃人)

下面引用由★邪惡貓★2006/12/14 01:54pm 發表的內容:
我唔要斷背牙~嗚
同一個完全變性人『爽爽』其實都唔
算係斷背 ....
就是好似我個角色個女朋友都是完全
變性人。
除非係八號個對手就算係斷背呀 !

我要暴化....=.="" 殺死她們吧!!!! 我只想看他們玩人妖,不是我>.<"

下面引用由chan12006/12/14 04:36pm 發表的內容: 我要暴化....=.="" 殺死她們吧!!!! 我只想看他們玩人妖,不是我>.<"
No ~ way∼ 咁至公平兼激情 ! 嘰咯咯咯 ∼