返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由柴人2006/12/16 04:32pm 發表的內容:
哈哈XD,剃光個頭做尼姑?
係囉,點解好似引路人敵對咁?
唔.....好唔掂,搞內鬨
她是貪新潮而已 , 哩個年代 8 0 2 1 年
興『復古』.....
所以靈獸墓會分成南、北墓囉 ! 呵呵 ~

下面引用由chan12006/12/14 04:51pm 發表的內容:
嗯=.=""
追擊者都好了........我幾時會強起來??
24回我好像就快大戰了=.=""
你可以去揀定魔刃國異能。 

下面引用由chung12192006/12/18 02:34pm 發表的內容:
你可以去揀定魔刃國異能。 

我選
【魔刃咒令.類別】
飆獸
【字咒.列】

【護國技擊術】
閻雷拳
是不是這樣選??

下面引用由chung12192006/12/16 07:21am 發表的內容:
你唔使睡嗎 ? 三更半夜回覆我兩篇 ! ?
你既然這麼好精力 ...... 那我提早出下一
篇吧 ! 現在我提分泌高腎上腺素 , 立即進
入強化程式而接下來以極速打 6000 字出
...
呵呵!!!
真快,不過現才看到你篇=.=""

下面引用由chan12006/12/18 05:11pm 發表的內容:
呵呵!!!
真快,不過現才看到你篇=.=""
其實字咒可以唔揀 , 即是『咒令』和
『護國技』兩項便夠了。
你可以每項提出兩種 , 因為這些不一
定會照你選擇而採用 .....
柴人用了飊獸咒令 , 不過都可以的。
閻雷拳是追擊者二號的技擊術 , 都
係盡量喇。呵呵 ~

下面引用由chung12192006/12/18 05:21pm 發表的內容:
其實字咒可以唔揀 , 即是『咒令』和
『護國技』兩項便夠了。
你可以每項提出兩種 , 因為這些不一
定會照你選擇而採用 .....
...
嗯,這樣我出兩項了@.@""
【魔刃咒令.類別】
飆獸、禪震
【護國技擊術】
閻雷拳、真武合氣訣

下面引用由chan12006/12/18 05:27pm 發表的內容:
嗯,這樣我出兩項了@.@""
【魔刃咒令.類別】
飆獸、禪震
【護國技擊術】
...
你都幾喜歡已有角色使用的異
能、護國技擊術喎 ? ! 奇怪 ....?
我盡量啦 ! 未肯定架 ! 知嘛 ? ^^

療傷池o既我仲未復原囧rz!!
又要退出戰線一陣OTZ|||
隻俘虜外星人一定比二號搞到好enjoy a______a

下面引用由殺神§麟§2006/12/19 09:38am 發表的內容:
療傷池o既我仲未復原囧rz!!
又要退出戰線一陣OTZ|||
隻俘虜外星人一定比二號搞到好enjoy a______a
你就想退出 , 但點會俾你退出 , 你都拿
拿聲著衫 .....對嘛 ?
你在下個回覆中加上一句『祝你生日快樂
天降橫財魅力迫人 !』, 是向我說啊 !

To 二號:「祝你生日快樂 天降橫財魅力迫人桃花旺盛長命百歲~~」
a"a|||
咁o唔ok ?____?