返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

下面引用由chung12192006/10/27 04:57pm 發表的內容:
藍火絕對利害 , 他是破壞王 , 而你就
是 .....色情王 ....喔 ....XD∼
....我唔想做色情王啊!我是愛情專一者啊>~<
色情狂?別搞我吧!

下面引用由sgrlto2006/10/27 06:18pm 發表的內容:
....我唔想做色情王啊!我是愛情專一者啊>~<
色情狂?別搞我吧!
似乎你有點套我內容的成份咁喎 ?
到底你是不是色情王 ? 遲一點便會
知道 ..... 嘰嘰 ∼
放心 , 你只是好女色而已 , 不是好....
....男色 ....喔 ∼

下面引用由chung12192006/10/26 03:04pm 發表的內容:
你可以試 post 出來 , 但不適合便不取用 , 如無
意外你會在下一篇暫名為『萬神暗戰篇』出
現 , 即是無間行者篇亦將快完結 .....
頭像果度盡可能可以係尼2張入面其中一張~thx

我仲有一小個問題....寫完無間行者篇你會寫邊一篇??

下面引用由★邪惡貓★2006/10/28 00:08am 發表的內容:
頭像果度盡可能可以係尼2張入面其中一張~thx
(183club7flowers.b.lunqun.com//image/face/10.gif)
我仲有一小個問題....寫完無間行者篇你會寫邊一篇??
兩幅人物的樣子亦很『中性』.... , 希望關卡主任不會愛
上你吧。嘰嘰 ....
無間行者篇之後 ? 又要我講多次 .....『萬神暗戰篇』囉 !
或者寫回『魔刃前序篇』, 其實唔止兩回架 !

唔要關卡主任>W<
我得唔得KO佢嫁~XDD
期待緊萬神暗戰篇~卡卡

C-I不是狼人...而是怪獸XDDD
作得我有幾分相似啊!!+____+因為我真的比牠英俊得多

唔通5個人
打我一個@.@""
還是左止我呢!?
不過,變身真是有點慢
不過,野人樣子幾滿意,呵呵=.=""
期待下回中.....................................

下面引用由sgrlto2006/10/28 01:07pm 發表的內容:
C-I不是狼人...而是怪獸XDDD
作得我有幾分相似啊!!+____+因為我真的比牠英俊得多
你狼化之後的確比佢英俊 , 但狼化前就 .....喔 ....

下面引用由chan12006/10/28 03:19pm 發表的內容:
唔通5個人
打我一個@.@""
還是左止我呢!?
不過,變身真是有點慢
...
你變身變過籠才會這樣耐 , 是一種錯覺。
今晚會出第 1 2 回 , 到時你就知 .....

下面引用由chung12192006/10/28 04:28pm 發表的內容:
你變身變過籠才會這樣耐 , 是一種錯覺。
今晚會出第 1 2 回 , 到時你就知 .....
等待12回中...........
期待大作
看你點作........................