返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

C - I這樣算是暴走嗎……!?
看來七號迫得他太緊?XD

下面引用由chung12192006/10/28 04:26pm 發表的內容:
你狼化之後的確比佢英俊 , 但狼化前就 .....喔 ....
你說什麼\............../"
XDDD~看看吧!!C-I這個獸化東西不足一值
看我的狼權吧!

下面引用由sgrlto2006/10/28 07:10pm 發表的內容:
你說什麼\............../"
XDDD~看看吧!!C-I這個獸化東西不足一值
看我的狼權吧!
我唔覺會不值一提
12回看我的表現=.="'

下面引用由chan12006/10/29 05:12pm 發表的內容:
我唔覺會不值一提
12回看我的表現=.="'
表現不差啊= =
只係被人圍毆........
不知為甚麼......
有種不想覆文的感覺= - =
懶得灌水都不灌

下面引用由柴人2006/10/29 05:23pm 發表的內容:
表現不差啊= =
只係被人圍毆........
不知為甚麼......
有種不想覆文的感覺= - =
...
是否因為沒有你所飾演的角色在其中呢 ?
就算這樣亦很難怪你 ....哈哈 ∼
遲 D 故事提到一次秘密高峰會議 , 你的角
色亦有份參與 ......

下面引用由chung12192006/10/29 05:39pm 發表的內容:
是否因為沒有你所飾演的角色在其中呢 ?
就算這樣亦很難怪你 ....哈哈 ∼
遲 D 故事提到一次秘密高峰會議 , 你的角
色亦有份參與 ......
不是有冇我的問題= =
係睇完果篇講之前幾熱鬧果篇野
之後乜感覺都冇晒= =
不過自已明明好得閒的......
期待下回........
(太好了,有遲d又有得出場)

下面引用由柴人2006/10/29 06:11pm 發表的內容:
不是有冇我的問題= =
係睇完果篇講之前
之後乜感覺都冇晒= =
不過自已明明好得閒的......
...
邊一篇幾熱鬧果篇野? ? 搞到我 R 晒頭 .....

出十二回
真係!!!勁道o嘴
不過還是敵不過,藍火=.=""
X8,還未回氣打我=.=""

下面引用由chan12006/10/30 03:37am 發表的內容:
出十二回
真係!!!勁道o嘴
不過還是敵不過,藍火=.=""
X8,還未回氣打我=.=""
藍火是上一代追擊者較為勁都合理 , 我
好耐之前都叫你做追擊者啦 !
你係故事的重心人物 , 下一篇都係講你架 !
下一回係最後一回.....

好像越來越刺激了...好心急呀>~<.... 天蛾部隊XDD有點像鐵血戰士的FEEL^^