返回列表 回復 發帖

[原創]【吸血獸劫篇 ﹕第1∼6回.改變世界 】

下面引用由殺神§麟§2007/01/07 04:36pm 發表的內容:
…………
貴安係咪變左飛蜥人之後失憶-.-?
因為佢話一d印象都冇……
箇中因由應該會在另一篇『戀戰天河』內
將會提及 ....
飛蜥人的有關背景之複雜在眾多角色中是
絕對數一數二 .....

下面引用由chung12192007/01/07 05:07pm 發表的內容:
箇中因由應該會在另一篇『戀戰天河』內
將會提及 ....
飛蜥人的有關背景之複雜在眾多角色中是
絕對數一數二 .....
真的有很多
不過沒有我= =""

下面引用由chan12007/01/09 04:20pm 發表的內容:
真的有很多
不過沒有我= =""
你遲一點會經常出現 , 我講得咁多 .....
我現正準備一篇外太空文章 , 事件是
極度震撼 , 而且文中附加的一批照片
更非常恐怖 ! !

下面引用由chung12192007/01/09 06:51pm 發表的內容:
你遲一點會經常出現 , 我講得咁多 .....
我現正準備一篇外太空文章 , 事件是
極度震撼 , 而且文中附加的一批照片
更非常恐怖 ! !
真係!!
我就睇下你篇大作

…………點解咁耐都唔出o既?_?
嵐兄上唔到網?_?!?

下面引用由殺神§麟§2007/01/17 02:00pm 發表的內容:
…………點解咁耐都唔出o既?_?
嵐兄上唔到網?_?!?
我有上啊 ! 我今日在其他論版亦
出了新文章。
我幾兩日正入緊對白時 , 這裡突
然出事 , 至少有三千字失去了......
我會加快速度出小說 , 補回之前
的所有 ....

下面引用由chung12192007/01/17 06:07pm 發表的內容:
我有上啊 ! 我今日在其他論版亦
出了新文章。
我幾兩日正入緊對白時 , 這裡突
然出事 , 至少有三千字失去了......
...
啊!沒留意其他版……
突然打出來的文章一瞬間消失……我也試過……
真的會令人沒有心情再打下去……|||

最近唔係有連續幾日都上唔到咩...??

下面引用由★邪惡貓★2007/01/18 11:42pm 發表的內容:
不是啦 出了
34回,有C-1和C-2合力打鬼頭

下面引用由★邪惡貓★2007/01/18 11:42pm 發表的內容:
的確是連續幾日呀 ! 但我今次都費
事去問凱鐵人 !
當時我打緊故事對白之際剛巧就出
事了。