返回列表 回復 發帖

[原創]【戀戰天河篇.第1∼5回.兄弟重逢 】附 8021年世勢地圖

下面引用由chung12192006/12/16 07:15am 發表的內容:
既然想和他們斷背 , 那你便不能暴化殺光他
們啊 ! 嘰嘰咕 XD~
三更半夜回覆我 ! ? 你唔使睡嗎 ?
嗯!!
依回,我要變身同人妖一起..................=.=""

[原創]【戀戰天河篇.第1∼5回.兄弟重逢 】附 8021年世勢地圖

下面引用由chan12006/12/18 04:54pm 發表的內容:
嗯!!
依回,我要變身同人妖一起..................=.=""
你在文中沒有加上『感謝蛹 ! 』這句話喔 !

下面引用由chung12192006/12/18 05:09pm 發表的內容:
你在文中沒有加上『感謝蛹 ! 』這句話喔 !
不用啦!!
大家心照=.=""

下面引用由chan12006/12/18 05:13pm 發表的內容:
不用啦!!
大家心照=.=""
o胡 ∼ 就算用斷背也威脅不到你回覆中加
上『感謝蛹 !』這三個字 .....可惡的亞一喔 !
那你下次回覆加『 祝你生日快樂如意吉祥
橫財就手 ! 』, 這句是向我說的。明白嘛 ? 唔 ?

巨……巨靈戰魂!?
好猛料咁喎@口@!!
我估係我出死神戰魂擋住a_______a|||
↑唔洗理
到底邊個中左招?_?|||
夜鴉真係慘……發夢都…………唉|||

下面引用由殺神§麟§2006/12/19 08:02pm 發表的內容:
巨……巨靈戰魂!?
好猛料咁喎@口@!!
我估係我出死神戰魂擋住a_______a|||
↑唔洗理
...
只係夢境就最好喇 , 否則個個都要斷
背就弊傢伙 ......

下面引用由chung12192006/12/19 09:33am 發表的內容:
o胡 ∼ 就算用斷背也威脅不到你回覆中?www.bdoghk.com/images/smilies/FACE14.gif)
那你下次回覆打N手 ! 』, 這句是向我說的。明白嘛 ? 唔 ?(www.baby-kingdom.com/images/smilies/em13.gif)
to 2號『 祝你生日快樂如意吉祥 橫財就手 ! 』
我再+上『祝你合緊交杯 !!龍馬精神!!』
呵呵 不過只是惡夢而已~XD

嵐兄
祝你生日快樂如意吉祥 橫財就手
順便祝你聖誕&新年快樂
逗多d利是牙
最近我屋企電腦神左..間中都會上黎睇ge
不過我仍然會繼續支持你嫁^^

下面引用由★邪惡貓★2006/12/21 08:54am 發表的內容:
嵐兄
祝你生日快樂如意吉祥 橫財就手
順便祝你聖誕&新年快樂
逗多d利是牙
...
多謝 ∼
對 ! 故事近況中的靈貓將會面對的
戰鬥一場又一場 .....

唔洗多謝^^
戰鬥多d可以鍛鍊下d異能∼
有可能開發度又會升∼唔錯唔錯∼@@