返回列表 回復 發帖

[原創]戀戰天河篇.第1∼5回.兄弟重逢

完結。
討論區相關主題
广州天河城诡...

[原創]【戀戰天河篇.第1∼5回.兄弟重逢 】附 8021年世勢地圖

【.8 0 2 1 年.世界各國勢力分佈地圖.】
A.靈獸墓
a .靈獸自治區
B.魔刃國
b .魔刃國以軍事力量回收的地區
C.修羅谷
D.萬神殿
E.卓柏獸帝國
e .卓柏獸帝國侵佔的地區
F.海族 ( 外族 )
G.森羅靈獸墓
啡色交叉 ﹕自治小國

綠色圓圈 ﹕卓柏合法捕食區
黃色圓圈 ﹕發生戰事的區域

『 G.森羅靈獸墓 』是靈獸墓分裂出來的新國度 , 是
一個自治國 , 暫時的領導者是引路人殺神 ......

a .靈獸自治區之一 , 是一個狼人聚居的國度 , 其統治
者就是靈獸狼人族中的靈獸狼霸 .....

【靈獸狼霸.造型 】

[原創]【戀戰天河篇.第1∼5回.兄弟重逢 】附 8021年世勢地圖

For 夜鴉: God Bless You.......- -||||

超勁,仲以為夜鴉咁正有兩條女
原來係關卡主任XDDDDDDDD
我都估到冇咁筍ga啦a"a
都係斷背XDDDDDDDD
好彩冇我份!

斷背山
快點斷背給我看@>@""
呵呵!!

下面引用由殺神§麟§2006/12/12 01:29pm 發表的內容:
超勁,仲以為夜鴉咁正有兩條女
原來係關卡主任XDDDDDDDD
我都估到冇咁筍ga啦a"a
都係斷背XDDDDDDDD
...
身為兄長也說風涼說話嗎?唔∼ 似乎我也
要在第二回中安排引路殺神出場 .....參與一
場『性戰』 ! 可看性應該會較高一點點 ....正 ~
第二回或許名叫『 斷背殺神 』.....勁 ~

下面引用由chung12192006/12/12 05:33pm 發表的內容:
第二回或許名叫『 斷背殺神 』.....勁 ~ (www.hours-24.com/images/smilies...
哈哈......估唔到係兩個海關人員.....
期待下回有咩好笑野睇
點解d回覆會又番去11月5日????又一次資料倒帶???
萬神暗戰篇,感覺好似冇咁快完的= =

下面引用由柴人2006/12/12 05:45pm 發表的內容:
哈哈......估唔到係兩個海關人員.....
期待下回有咩好笑野睇
點解d回覆會又番去11月5日????又一次資料倒帶???
萬神暗戰篇,感覺好似冇咁快完的= =
我都唔知道點解我明明已出了你和七號
的人物設定會突然消失!我剛剛已補回
了 ! 你可以去揀合適頭像 ....

下面引用由chung12192006/12/12 05:33pm 發表的內容:
第二回或許名叫『 斷背殺神 』.....勁 ~ (www.hours-24.com/images/smilies...
…………
新感想:唉……啊蛹真係好慘呀……點解個天要咁對佢呢……!?未免太慘啦囧|||
唔洗整斷背殺神啦==__==
要我斷背我即刻跳樓死比你睇T______T

下面引用由殺神§麟§2006/12/12 09:04pm 發表的內容:
…………
新感想:唉……啊蛹真係好慘呀……點解個天要咁對佢呢……!?未免太慘啦囧|||
唔洗整斷背殺神啦==__==
要我斷背我即刻跳樓死比你睇T______T
別在我面前做戲了!你的命運
已決定了!嘰嘰嘰咕∼