返回列表 回復 發帖

[原創]【人形UMA之....人型水母.四眼人魚.共 2 篇】

你說得很對
真係勁似一個裸體的大肥婆仆在街上, 哈哈
多謝分享

[原創]【人形UMA之....人型水母.四眼人魚.共 2 篇】

下面引用由hihibb2005/12/30 04:43pm 發表的內容:
你說得很對
真係勁似一個裸體的大肥婆仆在街上, 哈哈
多謝分享
未必係大肥婆 , 或者係一個大肥佬 ....

只四眼海怪好似以前超人系列片里面成日比超人"糟质"既怪物既???????
好可爱啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

下面引用由Hollyren2005/12/31 11:10pm 發表的內容:
只四眼海怪好似以前超人系列片里面成日比超人"糟质"既怪物既???????
好可爱啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
盟友 ! 很久沒有跟你討論了 ....
那四眼海怪可愛 ? 你竟然 .....同我
有同一樣的想法 ! 哈 ∼
看真一點就...如你所說以前超人卡
通片中的怪獸。似乎又再多了一個
可能性 , 就是那些船員看得太多卡
通片 , 以致集體產生幻覺 ....

第一張係一個大肥婆跳樓掛左d肥野軟晒,就似一舊水母咁︿︿
水母估唔到可以咁大-3-大到成架小巴咁....

下面引用由sgrlto2006/01/08 11:08am 發表的內容:
第一張係一個大肥婆跳樓掛左d肥野軟晒,就似一舊水母咁︿︿
水母估唔到可以咁大-3-大到成架小巴咁....
肥婆跳樓 ? 呵呵 ∼
肥得滯....所以一時睇唔開....呯 ∼
但無血....喎 ?
我覺得佢似舊『雲吞』....
水母好少有咁大隻 , 一萬隻中
或者有一隻生得咁 ....巨 !

盟友~~~
很久不見了嘛~
怎麼又加價了啦........... >.<
哈哈~~
第一幅圖片嘛................
很噁心...........
但會不會是混種生物呢?
(應該不會是人和水母吧.........哈哈)
那隻4眼海怪............
你怎麼會覺得可愛的...................
你的品味怎麼這般"特別".................
但我卻偏愛那獨角羊~~~
感覺很像傳說中的獨角獸呢~~~

下面引用由辣椒2006/01/09 07:12pm 發表的內容:
盟友~~~
很久不見了嘛~
哈哈~~
...
我部電腦出錯了 , 請看下一層 ....

下面引用由辣椒2006/01/09 07:12pm 發表的內容:
盟友~~~
很久不見了嘛~
哈哈~~
...
一星期有多沒見了 ....
有點擔心妳啊 !
剛剛出會平一點 , 之後會貴 D , 所
以早睇就會平 D !
有本書提過係隻水母剛巧生長得
像是一個人 .....
四眼海怪不可愛嗎 ?
其實....我 D 品味又的確是怪了點 ,
原因或者 .... 我亦是 UMA 之一吧 !
我在很會員眼中亦是人形 UMA , 對
我很好奇 ....喔 ∼ 吹漲 !
獨角羊 ? 俾妳及到我篇新文章添 ! 我
以往有習慣 , 就是在出新一篇文之前 ,
會先將篇文放落 D 舊文再察看一番 ,
看過沒有問題 .... 才放心 Post 出來。
竟然俾妳發現我 D 秘密 !....我...我...
要殺人滅口至得咯 !....哈哈 ∼

我覺得第一副圖好似肥女人抽了脂肪隨便掉在地上....哈哈