返回列表 回復 發帖

X-FILE重播,AGENT SCULLY&MULDER

PP STREAM仲做緊第一季,大家可以回味下。

加多句要用它的播放器,睇波果D人一定識。

這很好呢^^
當初看第一季時很好奇..'
怎麼會拍得這樣好看...
實在令人有追看的理由....
我還記得有線電視也曾重播過呢~!!^^
同樣我也有追看...
著了魔的似..
我連原聲大碟也買了一隻。
至大電影也有買碟來收藏...
需然大電影其實比較一般。
但還是一樣支持喔^^~!!

X檔案在頭幾季的確一流 , 我記得十
幾年前最初係明珠台播 , 當時仲係無
麗音 , 而且播出大約廿五分鐘左右 .....

下面引用由chung12192007/06/07 02:10am 發表的內容:
X檔案在頭幾季的確一流 , 我記得十
幾年前最初係明珠台播 , 當時仲係無
麗音 , 而且播出大約廿五分鐘左右 .....
剛剛看了三集..
真的很棒的說...
怪異之餘,又好像真的一樣...
實在百看不厭...^^
本人極度推薦大家去看...
當年此劇的確風頭一時無兩的...

X-file,當年真是集集追來看,每次也有新驚喜!!莫探員次次也估到答案,像食人肝那個變種人那集,離奇到想象不到!!但後來那幾輯水銀人做主角就無咁好看!
不過有人話x-file抄衛斯理小說D內容!?!?!!

下面引用由gacktau2007/06/07 12:33pm 發表的內容:
剛剛看了三集..
真的很棒的說...
怪異之餘,又好像真的一樣...
實在百看不厭...^^
...
哩樣就梗架啦!當年唔止哩齣劇集夠晒
成功 , 就連配樂都橫掃唔少獎項啦!
在電腦上看嗎?
可惜去到第6季就.......唉 ∼

下面引用由ezratse2007/06/07 11:55pm 發表的內容:
X-file,當年真是集集追來看,每次也有新驚喜!!莫探員次次也估到答案,像食人肝那個變種人那集,離奇到想象不到!!但後來那幾輯水銀人做主角就無咁好看!
不過有人話x-file抄衛斯理小說D內容!?!?!!
食肝?我都有錄起來睇!
我仲要cut晒廣告果隻添!然後再睇多一
次 , 有時諗起都...都感動到 ...嗚 ...嗚咽 ∼
或者兩者都有提及 '' 外星人'' ?!
好多時d劇本互抄啦。
無線果齣 '' '謎 '' 都有可能係抄我 ....哈哈∼

下面引用由chung12192007/06/08 01:13am 發表的內容:
哩樣就梗架啦!當年唔止哩齣劇集夠晒
成功 , 就連配樂都橫掃唔少獎項啦!
在電腦上看嗎?
可惜去到第6季就.......唉 ∼
我是在電腦上看的,^^
隻cd大碟,我諗現在的唱片鋪都幾難找到了

我也在PPS看到
好棒喔
真是懷念
要看的可以趕快看喔