返回列表 回復 發帖

[原創]【 U.F.H 報告 2 份.不明飛行....妖人.共 3 份報告】

哈.........咁抵死既XDDDDDD
qoo呀...........都幾似呀= =
咁你都諗到.........好野..........
新u.f.h.oo
諗起都好笑

[原創]【 U.F.H 報告 2 份.不明飛行....妖人.共 3 份報告】

下面引用由柴人2006/03/19 12:14pm 發表的內容:
哈.........咁抵死既XDDDDDD
qoo呀...........都幾似呀= =
咁你都諗到.........好野..........
新u.f.h.oo
...
幫qoo賣左廣告添- -
可能創造qoo果個人見到尼隻野先造到佢出黎(開下玩笑ja)

係掛...................qoo係飛魔..........咁報紙咪會大肆報導囉!!??(假設性....唔好拉我去差館....XDDDD)
chung你仲有冇新d既佢(飛魔)既動向?
有就出文喇(唔洗太心急.........慢工出細貨嘛.........仲有你都出左2百幾篇文喇)

下面引用由柴人2006/03/20 04:28pm 發表的內容:
係掛...................qoo係飛魔..........咁報紙咪會大肆報導囉!!??(假設性....唔好拉我去差館....XDDDD)
chung你仲有冇新d既佢(飛魔)既動向?
有就出文喇(唔洗太心急.........慢工出細貨嘛.........仲有你都...
我一早預備好3篇文 , 隨時可以 Post , 就
廿分鐘後出啦 ! 等我玩多一陣 game 先 ....
飛魔最新動向 ? 我哩幾日無搵過 , 遲一點
才去搵。
加埋流失 7 篇文的話 , 已經 2 0 6 篇....
遲 d 應該會返去外太空論壇 post 文。

o.............
我遲d都去外太空睇睇先.....(都睇左一兩篇........回埋喇......但好似load唔到= =)
ok~等你d消息喇

下面引用由chung12192006/03/20 05:38pm 發表的內容:
我一早預備好3篇文 , 隨時可以 Post , 就
廿分鐘後出啦 ! 等我玩多一陣 game 先 ....
飛魔最新動向 ? 我哩幾日無搵過 , 遲一點
才去搵。
...
咩game呀?問下ja∼
咁就快d出啦!其他UMA無咩興趣,飛魔,飛蛾人先有興趣∼(心急中...)

發出呼喊怪聲呀?= =
好似幾恐怖.........
其實天蛾人、新澤西哥哥有冇係舊案叫過?

下面引用由柴人2006/03/20 06:12pm 發表的內容:
發出呼喊怪聲呀?= =
好似幾恐怖.........
其實天蛾人、新澤西哥哥有冇係舊案叫過?
有呀!天蛾人嗡嗡咁既聲,我睇過一篇目擊者話聽到...新澤西就要問一問chung啦∼

下面引用由sgrlto2006/03/20 05:53pm 發表的內容:
咩game呀?問下ja∼
咁就快d出啦!其他UMA無咩興趣,飛魔,飛蛾人先有興趣∼(心急中...)
玩緊大富翁8.....
弊傢伙 , 搞到我都灌水。

下面引用由chung12192006/03/20 07:11pm 發表的內容:
玩緊大富翁8.....
弊傢伙 , 搞到我都灌水。
大富翁都幾好玩下架!!我玩過大富翁5同7,我想睇飛魔啊!