返回列表 回復 發帖

[原創]【 U.F.H 報告 2 份.不明飛行....妖人.共 3 份報告】

下面引用由柴人2006/03/20 06:12pm 發表的內容:
發出呼喊怪聲呀?= =
好似幾恐怖.........
其實天蛾人、新澤西哥哥有冇係舊案叫過?
有關這些資料就正是我那幾篇文章中的
內容 , 兩者皆會發出叫聲。

[原創]【 U.F.H 報告 2 份.不明飛行....妖人.共 3 份報告】

下面引用由chung12192006/03/20 07:17pm 發表的內容:
有關這些資料就正是我那幾篇文章中的
內容 , 兩者皆會發出叫聲。
點既聲呀?嗡嗡之外仲有咩聲?會唔會係馬聲呀,因為新澤西飛魔好似馬咁

下面引用由sgrlto2006/03/20 06:38pm 發表的內容:
有呀!天蛾人嗡嗡咁既聲,我睇過一篇目擊者話聽到...新澤西就要問一問chung啦∼
我流失了的文章其中一篇主題名叫『嗡嗡叫的天蛾人』,
仲附加一段錄影短片 , 該文包括3份報告添!$100...
新澤西惡魔當然會叫啦 , 仲叫得好古怪、恐怖.....

下面引用由sgrlto2006/03/20 07:16pm 發表的內容:
大富翁都幾好玩下為琚I
將快會出的文章.....有一篇是懷疑飛魔的現
身報告。
另一篇是講新澤西惡魔 , 盟友叫到 ......咁我
盡量就今晚 POST啦 ~

下面引用由chung12192006/03/20 07:25pm 發表的內容:
將快會出的文章.....有一篇是懷疑飛魔的現
身報告。
另一篇是講新澤西惡魔 , 盟友叫到 ......咁我
盡量就今晚 POST啦 ~
咁就講唔該先啦!!記住我果e-mail呀!我驚再失去一個好好既網友∼如果係如果,如果尼個網不幸關閉,咁我地就天各一方架啦....

岩岩睇返..牠擁有一雙可怕的紅色眼睛,可能是進化了的飛蛾人!!都有這個可能吧!

下面引用由sgrlto2006/03/20 10:00pm 發表的內容:
岩岩睇返..牠擁有一雙可怕的紅色眼睛,可能是進化了的飛蛾人!!都有這個可能吧!
進化了的飛蛾人 ?
相當特別的見解 , 傳說中的天蛾人是可
以模仿任何一個人類 , 包括已死去的人。

下面引用由chung12192006/03/21 00:24am 發表的內容:
進化了的飛蛾人 ?
相當特別的見解 , 傳說中的天蛾人是可
以模仿任何一個人類 , 包括已死去的人。
飛蛾人會不會扮到飛魔呢?如果可以的話,襲擊警員的都可能是飛蛾人,嫁禍給飛魔...近排有沒有飛蛾人的案件啊??好像少了喎

幾有創意喎= =
襲警可能都係飛魔..........不過可能只係個別情況炸掛

下面引用由sgrlto2006/03/21 05:14pm 發表的內容:
飛蛾人會不會扮到飛魔呢?如果可以的話,襲擊警員的都可能是飛蛾人,嫁禍給飛魔...近排有沒有飛蛾人的案件啊??好像少了喎
根據飛蛾人以往的行為 , 牠應該不會做
這些事情 , 除非牠有精神分裂 ....
近排有沒有飛蛾人的案件啊?
似乎暗示要我去刮料 ? 呵呵~