返回列表 回復 發帖

[原創]10月27日更新~未能解釋,体形極限生物

果個巨人有幾高丫??會唔會高姚明好多丫?

d野點養架~?
咁大隻既~?
食都有排食啦~
應該唔會受污染而出黎架嘛
會唔會係剪接出黎架~?

下面引用由阿建2005/08/29 11:46pm 發表的內容:
d野點養架~?
咁大隻既~?
食都有排食啦~
應該唔會受污染而出黎架嘛
...
不是剪接的
是真有其事
坊間有很多書本也有講過

下面引用由kkkso040102005/08/29 11:53pm 發表的內容:
不是剪接的
是真有其事
坊間有很多書本也有講過
你都好有興趣睇D古怪野,其實這裏較後頁數,
都仲有好多野睇架,我都出左唔少la.仲有其他會員都有.

下面引用由米飯2005/08/30 06:16pm 發表的內容:
你都好有興趣睇D古怪野,其實這裏較後頁數,
都仲有好多野睇架,我都出左唔少la.仲有其他會員都有.
係呀!人生在世有很多事都不能解釋
我大多睇你上載的古怪野
我會一直支持你

下面引用由kkkso040102005/09/02 11:58am 發表的內容:
係呀!人生在世有很多事都不能解釋
我大多睇你上載的古怪野
我會一直支持你
多謝支持....
陣間出新topic...

下面引用由米飯2005/09/02 12:03pm 發表的內容:
多謝支持....
陣間出新topic...
好呀!快D出啦
記得要收錢呀!

附上一張大魚相供大家分享....
正式名字叫 "巨暹羅鯉Giant Siamese carp (Catlocarpio siamensis)"

下面引用由kkkso040102005/09/02 01:02pm 發表的內容:
附上一張大魚相供大家分享....
正式名字叫 "巨暹羅鯉Giant Siamese carp (Catlocarpio siamensis)"
呢條魚,啱啱加左入第一頁,不過唔同角度.
巨鯉,日文叫浪太郎.

下面引用由米飯2005/09/02 01:21pm 發表的內容:
呢條魚,啱啱加左入第一頁,不過唔同角度.
巨鯉,日文叫浪太郎.
米飯!你真係好野
又有新相上載