返回列表 回復 發帖

**謎**

下面引用由xavierleung2007/06/10 07:14pm 發表的內容:
佢d內容全部都是採購自discovery 同 national geographic
全都看過了.......
呢個是一個謎.......
的確係咁 ! 所以我一早都睇過晒。
早排國家地理頻道都有播哩類神秘事物 , D 料新
過『謎』好多 , 『謎』的資料根本來自網上 .....
追斬紅毛野人在近兩年前被我 Post 過啦 ! 只不過
被某些已離職的不知所謂高層刪左唧。哈哈∼

**謎**

下面引用由闇靈鏡2007/05/28 02:09pm 發表的內容:
他們說的...始終都解答不到這個謎~
說那麼多證明又有什麼用呢....
到尾還是說一句 ' 這還是一個不能解的謎 '
之類的說話,之後又跳過另一個題目...
...
妳點能夠強求一個電視藝人去解答連科學
家或相關研究員亦未必解釋到的謎呢?!

**謎**

我覺得最九唔搭八既就係果位什麼『 謎女郎 』, 無
啦啦搞個咁既角色出黎都唔知做乜?!係度牙住D
時間!小喇叭 ∼

**謎**

下面引用由chung12192007/06/11 04:25am 發表的內容:
你哩個諗法就最恰當 , 別誤會人家誤導 , 主
持人係剖釋事件始末 .....
哩度有 D 會員誤會我認為係真的事件至會
發帖 , 當我老點人 ......真吹漲 ∼
...
這個當然啦,我們不是什麼專家,
就算是專家也有很多分歧,
至今也得不到一致結論。
下面引用由chung12192007/06/11 04:36am 發表的內容:
我覺得最九唔搭八既就係果位什麼『 謎女郎 』, 無
啦啦搞個咁既角色出黎都唔知做乜?!係度牙住D
時間!小喇叭 ∼
我覺得『 謎女郎 』既作用係俾 秋官 抽水多....
得閒搭下肩頭攬下腰咁,幾爽呀...哈哈~

**謎**

下面引用由克斯頓2007/06/11 06:32pm 發表的內容:
我覺得『 謎女郎 』既作用係俾 秋官 抽水多....
得閒搭下肩頭攬下腰咁,幾爽呀...哈哈~
或者係讓秋官得閒過下手癮 , 即係有著
提神o既作用 ! 咁都唔算『 廢女郎 』....
咁不如唔好叫佢做『 謎女郎 』, 索性就
叫『 謎公關 』或『 X.PR 』.....

**謎**

下面引用由lonelymoon2007/06/02 07:37pm 發表的內容:
其實這套綜藝節目的內容,大部分都可以在網上找到,
好多以前都看過,只是有不同風格的主持坐陣,好像有些新穎,
加上有廣東話配音,有親切感....不過,我沒有看。
妳真係好有幽默感 , 噴完一大輪口水到最後
一句竟然係「不過,我沒有看。」
妳絕對係另一個謎女郎 , 同樣亦係一個謎 ....

**謎**

哈哈... 顧問大大說得好...
沒有看過也可以說那麼多卻不是一個謎呢~
一.有廣告的
二.這個台當然有配音的,所有人都知道