返回列表 回復 發帖

[討論]會係咩情況下出POST呢

我相信係依度既會員有都出過自己既POST
敢你地又會係咩情況下出POST呢因為有時見到有DPOST真係有少少唔明白
因為有時見到有DPOST真係有少少唔明白
點解會出這個POST
但係一個網站裡面
如果長期無新POST又唔掂
你地又[hidepoll]

我覺得我都好少出post
不過如果有些事情想分享或想請教/問別人時
我才出post..我大多數是看別人的post和回覆別人
在我記憶中好像5次也沒有=..=
我怕別人已經出了我想分享我東西
或我的問題太無聊沒有人回覆

會因為有個好POST想大家分享才Post的
不過會事先看看有無人曾經Post過,
以免比人話呃Post啦....
如果係有Post, 唔係又Post
等同於灌水有咩分別呢

我對分數,網幣甚至評級並不在意.

下面引用由CheukWai2005/09/06 11:45am 發表的內容:
haha......
me too, that's why I am still "low level" member here....
but when I write something that I think is really good,
I will post it here.....
so that others can tell me how to improve...
and I meet 2 really good friends in this forum....
( u know who u are!)
but I havnt write anything for a long time.....
hope that I can have more time for writing....

有心情未出low~
不過人地為何出post又同你有乜關係~
咁你自己又點解出post先~

下面引用由be晞2005/09/05 04:56pm 發表的內容:
我覺得我都好少出post
不過如果有些事情想分享或想請教/問別人時
我才出post..我大多數是看別人的post和回覆別人
在我記憶中好像5次也沒有=..=
...
我都同你一樣好少出POST
但我就好少問請教其他會員
因為我覺得打電話問朋友會快D

下面引用由ClouDie2005/09/06 05:42am 發表的內容:
會因為有個好POST想大家分享才Post的
不過會事先看看有無人曾經Post過,
以免比人話呃Post啦....
如果係有Post, 唔係又Post
...
敢又係呀﹐
但係如果要見番之前有無人出過
都幾係野﹐有排睇
同埋有D題目唔同但內容差不多
仲有D新會員可能又唔知之前出過
其實我諗都好少人呃Post
呃黍有咩用呀

下面引用由CheukWai2005/09/06 11:45am 發表的內容:
我都同你一樣呀
高分數同高評級又唔可以表示到D乜
唯一表示到你玩得耐羅
其實大家都係有多餘時間大家吹下水姐

下面引用由--Zeta--2005/09/06 01:51pm 發表的內容:
haha......
me too, that's why I am still "low level" member here....
but when I write something that I think is really good,
I will post it here.....
...
高或低又有什麼所謂
最重要玩得開心姐
我諗你果兩位好友﹐應該是你的盟友嗎