返回列表 回復 發帖

[閒話一則]到底為什麼做網站...我發現一點保障也沒有....

下面引用由sgrlto2006/07/08 11:39pm 發表的內容:
到果個時候你個名就會出現係我個網上面- -”
我只係一個藝術館而你就係藝術館內的作品
你明唔明呀?
多謝 ! 無言感激 !
我都有諗過遲 d 有時間整個網頁 , 唔 ∼ 或
者再加多少 III 野落去 .....正 !! ^^ 喔 ∼ 說笑
而已。

[閒話一則]到底為什麼做網站...我發現一點保障也沒有....

下面引用由chung12192006/07/08 11:35pm 發表的內容:
傻 ? 我不認為啊 !
遲一點待你網頁資料足一些才公開。
我做得網站...一定公開....
收哂個網...我覺得一d意思都冇....@@”
個個人唔同啦....

下面引用由AlienVirgin2006/07/09 00:36am 發表的內容:
我做得網站...一定公開....
收哂個網...我覺得一d意思都冇....@@”
個個人唔同啦....
係既係既,所以我唔敢令出黎俾人睇- x-

下面引用由chung12192006/07/09 00:06am 發表的內容:
多謝 ! 無言感激 !
我都有諗過遲 d 有時間整個網頁 , 唔 ∼ 或
者再加多少 III 野落去 .....正 !! ^^ 喔 ∼ 說笑
而已。
而且是浮動的,滑鼠指一指個浮動圖片時,就會放大,嘩∼無野睇既XDDD∼

下面引用由sgrlto2006/07/09 11:05am 發表的內容:
而且是浮動的,滑鼠指一指個浮動圖片時,就會放大,嘩∼無野睇既XDDD∼
即是類似『搜 X 會』果一種 ?

下面引用由chung12192006/07/14 02:54am 發表的內容:
即是類似『搜 X 會』果一種 ?
『搜 X 會』???
不知道,但還是不要說了..
我知道是什麼就可以XDDD∼