返回列表 回復 發帖

[原創]【無意中拍下一個有卡通味的人形生物.附實照】

下面引用由蕭塞豐乳中2007/04/16 01:44pm 發表的內容:
我覺得張相似幅油畫多D,如果系影到外星人,我覺得距個族的好似營養不良甘。
謝謝閣下的回覆 ∼^^
未必是營養不良 , 佢可能『收晒身』, 即
是全身都是『 嘜 SO 』....! XD~

下面引用由柴人2007/04/16 09:06pm 發表的內容:
哈哈.....的確好似火柴人呢...
可惜唔係我扮的....我邊有咁矮呢????仲有豆腐既柔軟度...好難做到呢!
唔好醜化我美好既形象呀XD
回Sgrlto:認同,最緊要有興趣....
...
我還以為我沒有再出小說 , 你會因此
失蹤 .......
或許是視覺差距 , 這人形東西可能唔
算矮。
你都知道自己代幣唔多嗎 ? 你出一篇
收費文章就好過回覆幾十次啦 ! 你係
搞乜都好 , 我替你找資料.....

下面引用由柴人2007/04/16 09:06pm 發表的內容:
哈哈.....的確好似火柴人呢...
可惜唔係我扮的....我邊有咁矮呢????仲有豆腐既柔軟度...好難做到呢!
唔好醜化我美好既形象呀XD
回Sgrlto:認同,最緊要有興趣....
...
佢好似好高啵..通常高佬都會又高又瘦削xDD"
可能你夢遊扮左都唔知..

下面引用由chung12192007/04/17 01:43am 發表的內容:
謝謝閣下的回覆 ∼^^
未必是營養不良 , 佢可能『收晒身』, 即
是全身都是『 嘜 SO 』....! XD~
JA係好似我咁@3@登登
有肌冇肉人....xDD"

下面引用由蕭塞豐乳中2007/04/16 01:44pm 發表的內容:
我覺得張相似幅油畫多D,如果系影到外星人,我覺得距個族的好似營養不良甘。
我都覺得好似油畫咁.."
可能係非洲未發現部落去左果區搵野食..

成隻蒙面超人亞馬遜既造型…
會唔會拍緊新版起人ja掛XD

下面引用由影子鴻2007/05/01 11:23pm 發表的內容:
成隻蒙面超人亞馬遜既造型…
會唔會拍緊新版起人ja掛XD
亞馬遜?面超人 ?
但這個人形東西似乎是營養不良 , 牠
並沒有?面超人那麼壯啊 !
下面引用由碧咸女--翠翠2007/05/05 05:50pm 發表的內容:
我睇唔到D相呀...........
.....
我這兩日有時間就即刻補回相片 ! 抱歉 ~

只看的到最上面的圖|||
看了該物體,可以排除人所假扮的,照片畫質真的不好,物體如果是真的,我偏向該物體是外星人,若是假的,我認為是合成的。

先不說照片制素....
我第一眼看到倒是覺得那個人好詭異= ="又有點搞笑...鬼鬼祟祟的樣子...會不會是有人特地裝扮成這樣想做壞事一個一小心被拍到呀??如果是這樣的話那個人也太倒霉了..呵呵...

下面引用由jiann-chin2007/05/05 09:33pm 發表的內容:
只看的到最上面的圖|||
看了該物體,可以排除人所假扮的,照片畫質真的不好,物體如果是真的,我偏向該物體是外星人,若是假的,我認為是合成的。
遲一點會補回相片 , 妳的確分析得很有
道理 , 或者是用電腦合成出來 , 但那人
並不是我。
下面引用由kelly19912007/05/06 03:51pm 發表的內容:
先不說照片制素....
我第一眼看到倒是覺得那個人好詭異= ="又有點搞笑...鬼鬼祟祟的樣子...會不會是有人特地裝扮成這樣想做壞事一個一小心被拍到呀??如果是這樣的話那個人也太倒霉了..呵呵...
怎看也不像是人扮 ....
你說 .... 被拍到也太倒霉 ?
這怎能算是倒霉呢 ?
被警察抓到才算是真正的倒霉啊 !