返回列表 回復 發帖

[原創]【無意中拍下一個有卡通味的人形生物.附實照】

下面引用由jiann-chin2007/05/05 09:33pm 發表的內容:
只看的到最上面的圖|||
看了該物體,可以排除人所假扮的,照片畫質真的不好,物體如果是真的,我偏向該物體是外星人,若是假的,我認為是合成的。
解像度是 1 6 0 X 1 2 0 , 4.4 0 kb當然是不好啦!!
這樣可以增加像真度,,俾人懷疑下..因為他們無能力整更迫真既物體
我亦認為是合相圖

下面引用由chung12192007/05/06 05:09pm 發表的內容:
怎看也不像是人扮 ....
你說 .... 被拍到也太倒霉 ?
這怎能算是倒霉呢 ?
被警察抓到才算是真正的倒霉啊 !
人扮xDD"這個會員覺得這世界會有這麼瘦削的人嗎..?
如果是人扮警察會給他嚇人..世界上竟有紙咁薄的人

下面引用由sgrlto2007/05/06 05:15pm 發表的內容:
解像度是 1 6 0 X 1 2 0 , 4.4 0 kb當然是不好啦!!
這樣可以增布陞L們無能力整更迫真既物體
我亦認為是合相圖
的確可能是合成圖片。
唔 ∼ 收到 ! 大家將會看到另一份可信性高
很多倍的人形 UMA 報告 !
最快可以在今晚半夜就 Post 出 ! 各位會員到
時留意一下喇。

下面引用由chung12192007/05/06 07:34pm 發表的內容:
的確可能是合成圖片。
唔 ∼ 收到 ! 大家將會看到另一份可信性高
很多倍的人形 UMA 報告 !
最快可以在今晚半夜就 Post 出 ! 各位會員到
...
好...我最鍾意睇可信性高既報告!!
希望唔係土地公公現身果D...
又或者係幾個傻佬扮蜥蝪人跳舞啦...

下面引用由sgrlto2007/05/06 09:23pm 發表的內容:
好...我最鍾意睇可信性高既報告!!
希望唔係土地公公現身果D...
又或者係幾個傻佬扮蜥蝪人跳舞啦...
我將會扮成超賤出汁人形 P K 生命體 chan1 , 然
後出來俾人圍毆 ......喔 ~ XD∼
我下一篇是有關....異空間人形超生命體 ! 山神 !
森魔 ! 綽號多多 .......
在這裡作出預告是因為跟本篇卡通人形生物的
出現地域都在野外。

其實幅圖裡面個個物體幾好笑.....
有幾分漫畫寄生獸裡面.....手裡面隻寄生獸跳出黎之後個樣..
佢好似同個鏡頭講...[死la.俾你影到我...快o的跑la]..個個樣
不過個由背景睇落去...應該幾高下....背景都有o的怪

下面引用由minoko2007/05/28 09:01am 發表的內容:
其實幅圖裡面個個物體幾好笑.....
有幾分漫畫寄生獸裡面.....手裡面隻寄生獸跳出黎之後個樣..
佢好似同個鏡頭講...la]..個個樣
不過個由背景睇落去...應該幾高下....背景都有o的怪
我開始有 D 懷疑係人扮 , 而我覺得
扮的人好可能係閣下 .....
因為妳講晒佢 D 對白出來。

下面引用由chung12192007/05/29 02:11am 發表的內容:
我開始有 D 懷疑係人扮 , 而我覺得
扮的人好可能係閣下 .....
因為妳講晒佢 D 對白出來。
wa.........乜你咁睇得起我呀..........
我竟然可以扮到~~~
不過講真...張相無論係背景定係個主角都好係卡通片度cut出黎咁.......
...............................
我怎麼看不到圖?!~"~(默)