返回列表 回復 發帖

覺吾覺得佢好熟口面.....@@

我真係唔信拓海會成日問一個男仔佢靚唔靚...........

下面引用由TinaWater2005/03/03 05:12pm 發表的內容:
咦?  又真係好熟面口喎...係邊度見過呢...難道小妹失憶症發作??
「佢成日問我佢靚唔靚仔....」
「比我好一點....但不算靚仔」
「一d都唔~」
...
哈哈.........
我原來到其他論譠都那麼出名啊?
正所謂人怕出名,豬怕肥,放得上去我預給一些討厭我的低能兒拿去玩!
但我又不明白,其他相他不拿,篇篇我影得最差的就拿去玩!
哈哈...............

下面引用由credit2005/03/03 06:29pm 發表的內容:
我真係唔信拓海會成日問一個男仔佢靚唔靚...........
又係啵..
拓海會問一個男仔佢靚唔靚仔..
即係有人玩野啦..

拓海,你做過什麼「好」事啊?
那你下次就別再拍「露肉照」了。
哈哈!
真的有點無言.....................

下面引用由野蠻女2005/03/03 06:33pm 發表的內容:
又係啵..
拓海會問一個男仔佢靚唔靚仔..
即係有人玩野啦..
一定有啦!
可惜他一定不是有用的人,
這些人最喜歡做這些不知所謂的東西,
有本事叫他親身找我嘛!
哈哈.....

下面引用由TinaWater2005/03/03 05:12pm 發表的內容:
咦?  又真係好熟面口喎...係邊度見過呢...難道小妹失憶症發作??
「佢成日問我佢靚唔靚仔....」
「比我好一點....但不算靚仔」
「一d都唔~」
...
@@"...........犯規ga??(我都驚驚地)不過我都唸過.....
=.="~不過我新手個時都比人罰到傻~哈哈^^"........冷
不過我覺得吾好隨便拎人d相post囉........=.="

下面引用由凱提風2005/03/03 06:35pm 發表的內容:
拓海,你做過什麼「好」事啊?
那你下次就別再拍「露肉照」了。
哈哈!
真的有點無言.....................
上次fish和一班人說我肥左嘛!
我才這樣做.......
怎料原來有白痴仔借機會又玩野咩!
我好肯定放上去果條友,不論男女都係暗戀我好耐!
男既知我唔攪基,因愛成恨就放上去
女既我唔受佢媾,又因愛成恨放上去!
唔係無端端收埋我張唔著衫相做乜?哈哈.......

下面引用由藤原拓海2005/03/03 06:50pm 發表的內容: 上次fish和一班人說我肥左嘛! 我才這樣做....... 怎料原來有白痴仔借機會又玩野咩! 我好肯定放上去果條友,不論男女都係暗戀我好耐! ...
@@"~咁要唸唸你拒絕過邊個...................... 依>3<~好嘔心~~可能拎緊相嘴嘴~(想太多...=.=")

下面引用由藤原拓海2005/03/03 06:50pm 發表的內容:
上次fish和一班人說我肥左嘛!
我才這樣做.......
怎料原來有白痴仔借機會又玩野咩!
我好肯定放上去果條友,不論男女都係暗戀我好耐!
...
講真o丫,你都知邊個放啦。
哈哈哈。

下面引用由fannyckw2005/03/03 07:05pm 發表的內容:
講真o丫,你都知邊個放啦。
哈哈哈。
一位比我踢走的舊管理員