返回列表 回復 發帖

[原創]【被外星人擄走治病、同一地點的外星人殺牛最新動向】

下面引用由chung12192006/07/23 02:42am 發表的內容: 但說到公德心的話 , 外星人就沒有了 ! 把 牛隻從 3 萬尺高空扔下 , 隻牛全身骨骼盡 碎 , 剛巧有人經過就 ......喔 .....後果不言而 喻。 ...
3萬尺高空,他們很變態啊!!...... 是壞外星人來啊...是嗎?? 不過會不會那隻牛在飛碟上經已被虐待至死 可怕虐待狂啊>........<""

下面引用由sgrlto2006/08/16 02:17pm 發表的內容: 3萬尺高空,他們很變態啊!!...... 是壞外星人來啊...是嗎?? 不過會不會那隻牛在飛碟上經已被虐待至死 可怕虐待狂啊>........<""
都唔知外星人拎走部份內臟做乜 , 如果 係食就真係折墮 , 唔食?就高空擲物 .... 仲有咁搞好無公德心 .... 絕對係仆街外星人。

下面引用由chung12192006/08/17 01:06pm 發表的內容:
都唔知外星人拎走部份內臟做乜 , 如果
係食就真係折墮 , 唔食?就高空擲物 ....
仲有咁搞好無公德心 ....
絕對係仆街外星人。
捉走牛隻應該係有點用途...
如果唔係佢地可以捉羊,牛,馬呀!!
是不是啊^^....大多數都是用來補身的呀

下面引用由sgrlto2006/08/17 01:40pm 發表的內容:
捉走牛隻應該係有點用途...
如果唔係佢地可以捉羊,牛,馬呀!!
是不是啊^^....大多數都是用來補身的呀
睇怕係都唔出奇 , 事關就連生殖器
官都切走埋。
牛鞭湯 ......壯陽 ....正 ∼ {^O^}

沒想到外星人還會替人類致病,不知道是有什麼目的

下面引用由j20618kimo2006/08/27 09:38pm 發表的內容:
沒想到外星人還會替人類致病,不知道是有什麼目的
或許於宇宙間存在著一群無星界醫生吧 ! 但
遇上牠們的機會很渺茫。

有個外國網站  是有牛解剖的最新動向
那裡有講外星人測試我們的家畜
我們的行星的污染程度影響我們的食物鏈等等

下面引用由哈比人2006/10/10 03:50am 發表的內容:
有個外國網站  是有牛解剖的最新動向
那裡有講外星人測試我們的家畜
我們的行星的污染程度影響我們的食物鏈等等
妳得個講字 , 應該把那個網址 Show 出來俾
其他會員齊齊分享 , 咁至o岩數架嘛 ! 呵呵 ∼