返回列表 回復 發帖

[閒話一則]拓海來電

你不要Andy了嗎?他一定會很傷心啊!

[閒話一則]拓海來電

嘩你地班灌水友, 三個鐘已經有三版!!!!
好彩呢度係閒聊區?~  唔係小妹又要大義滅親喇!  哈哈...
各位會員, 小妹期待今次跟你們的聚會呢~
尤其是上次塔羅網聚見過的, 小妹很掛念你們喲~~  >.^

[閒話一則]拓海來電

我也很期待與你們的會面呢!(因為上次玩得真的太開心。)

[閒話一則]拓海來電

下面引用由angefan2005/05/25 11:55pm 發表的內容:
你不要Andy了嗎?他一定會很傷心啊!
angel 又搞錯左喇... 我不合 andy 口味的
devil 當然同對立的 angel 才能擦出火花吧!!!
話時話,大家星期日晚又可以一聚了
要玩得開心d 呀!!!

[閒話一則]拓海來電

係咪真係有靚仔先............唔好老點喎

[閒話一則]拓海來電

下面引用由brucefree2005/05/25 11:50pm 發表的內容:
親機會都識返個心水靚仔啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!機會唔係成日有架哈哈!!
我無得去,不過我好想見吓stephen ng...
因為平時聽佢做節目,把聲好好聽...
好溫柔...好想見佢呀!!!!!
大家幫幫手,影d相返嚟啦...

[閒話一則]拓海來電

唉........... 你地就好啦....可以去.... 我就..........=.=...... 唉........ 點解...???點解....??點解我唔知架.....?? 唉.............. 都怪我自己啦... 冇留意到.....>.<....

[閒話一則]拓海來電

下面引用由sze3932005/05/26 01:18am 發表的內容:
唉...........
你地就好啦....可以去....
我就..........=.=......
唉........
...
唔好唔開心!!要同大家見面大把機會,得閒留意下我地cyberxfile有乜新動向咪得囉!!

[閒話一則]拓海來電

下面引用由brucefree2005/05/26 02:11am 發表的內容:
唔好唔開心!!要同大家見面大把機會,得閒留意下我地cyberxfile有乜新動向咪得囉!!
嗯,大家看,brucefree多細心,其他女生不要錯過了
看見米米說第一個報名,野蠻也來參一腳,我將會第二個!

[閒話一則]拓海來電

下面引用由野蠻女2005/05/26 04:52am 發表的內容:
嗯,大家看,brucefree多細心,其他女生不要錯過了
看見米米說第一個報名,野蠻也來參一腳,我將會第二個!
好彩我有練開拳,唔怕比人踩多腳..................................