返回列表 回復 發帖

[原創]【阿根廷惡魔的體液入侵城市.內附實照2張】

被「惡魔」e 2隻字誤導左咁= ="
既然大家都用雌性、雄性黎講笑...
而且又話只射中年青人...
咁我就話...
其實係一群不知名ge生物(包括雌同雄性)一齊係空中搵d年青人手淫= =+
因為係一群g出沒e原因...而且果陣個天黑左= =+

下面引用由sgrlto2007/05/15 06:44pm 發表的內容:
我諗應該係果種生物唔想俾人見到佢既真正身份
係啵..會唔會只係自然現象呢??
我們都被的]]三隻字誤導了!!
可能此液體唔係屬於生物..而係屬於雲..大自然
惡魔不是我作的 , 該段報導的確是用了
這字眼 , 噓 ~ 哩個解釋應該可以讓我脫
身 ! 正 .....嘿嘿 ~~~

下面引用由TomHomc2007/05/18 00:12am 發表的內容:
咁我就話...
...
咦 ? 很久沒有見你哩 !
我以為你俾 sgrlto 捉左你當係餌來引卓
柏吸血獸人添 ! 不緊要 ! 今次輪到我捉
你了 ! 嘰嘰 ~~~

似乎在天上的所謂飛行生物『惡魔』有
些特殊的怪癖 , 可能是斷背一族 !

下面引用由chung12192007/05/18 10:58am 發表的內容:
咦 ? 很久沒有見你哩 !
我以為你俾 sgrlto 捉左你當係餌來引卓
柏吸血獸人添 ! 不緊要 ! 今次輪到我捉
你了 ! 嘰嘰 ~~~
...
估唔你仲記得我...感動>"<
咁耐冇上...係因為之前隻腦洗完機...唔記得將e個網入我最喜愛...
而且患上左「二次元禁斷症」...由業餘ge異靈愛好者變成二次元少女控...
所以...哈哈...為左我ge後宮們...
你冇可能捉到我架啦XD
(開啟二次元!!進入!!)

下面引用由TomHomc2007/05/18 12:59pm 發表的內容:
咁耐冇上...係因為之前隻腦洗完機...唔記得將e個網入我最喜愛...
而且患上左「二次元禁斷症」...由業餘ge異靈愛好者變成二次元少女控...
...
多謝閣下的回覆 ∼^^
我怎能夠輕易忘掉你哩 ! ! 我同 sgrlto 直頭
係結拜咁滯 , 我向佢落唔到手 ! .....
所以最適合成為我捕捉卓柏卡布拉人形吸
血獸的誘餌人選 , 捨你其誰呢 ? 嘿嘿...

下面引用由TomHomc2007/05/18 00:12am 發表的內容:
咁我就話...
...
D年青人既液體多得恐怖..xDD
尼篇文章會唔會定為二等不雅成份架?怕怕....

下面引用由chung12192007/05/18 10:55am 發表的內容:
惡魔不是我作的 , 該段報導的確是用了
這字眼 , 噓 ~ 哩個解釋應該可以讓我脫
身 ! 正 .....嘿嘿 ~~~
哈哈..所以當地很多人都被誤導了!!
當然啦!!我係邊個呀..「超級智慧生命體SGRLTO」喎

下面引用由TomHomc2007/05/18 12:59pm 發表的內容:
...
進入二次元..可惡!!chung1219我地跟蹤卓柏型斷背兄
美肉豈可能逃出我們雙手..:[..我要.....

下面引用由sgrlto2007/05/18 03:30pm 發表的內容:
進入二次元..可惡!!chung1219我地跟蹤卓柏型斷背兄
美肉豈可能逃出我們雙手..:[..我要.....
哈哈...你地冇可能係二次元捉到我...
事關我有隊「冷宮隊」!!
「冷宮隊」所有ge隊員都曾經俾我極度xyz地調教過...
但係已經俾我打去冷宮...所以...嘿嘿嘿...
不論雌性定雄性or雙性定無性、係人係鬼係怪物都好...
都會精盡人亡!!!!!!!!!

下面引用由TomHomc2007/05/18 05:05pm 發表的內容:
哈哈...你地冇可能係二次元捉到我...
事關我有隊「冷宮隊」!!
「冷宮隊」所有ge隊員都曾經俾我極度xyz地調教過...
但係已經俾我打去冷宮...所以...嘿嘿嘿...
...
如果你向我和 Sgrlto 自首之外 , 你仲肯買埋
條麻繩就好咯 ! 我和 Sgrlto 都會好感動 !
你應該是一個好孩子來的 ! 乖乖地成為我們
的誘餌吧。
希望你不會令我們讚錯你 .....