返回列表 回復 發帖

[原創]【飛魔襲警、轟破警車事件.附過程實照. 飛魔飛行錄影短片】

我已把相册的連結加了入內文 .....
下次閣下可以在這裡通知我 , 無需用
訊息花費 5 0 0 代幣....

[原創]【飛魔襲警、轟破警車事件.附過程實照. 飛魔飛行錄影短片】

下面引用由chung12192006/02/19 02:11am 發表的內容:
魔鬼屍餐嗎 ? 哈哈 ∼ 我也曾經看過哩 !
其實這裡有很多會員也愛看 U.F.H 的資料 ,
只不過被入侵者搞到好多回應對話消失了 ,
其實這篇文已經至少去到第 8 頁 , 購閱人
...
那些精華都被黑客入侵,搞亂了這個論壇><,論壇應該要加密d啦,我註冊開始被入侵的次數大約有3次

下面引用由sgrlto2006/03/19 11:01am 發表的內容:
那些精華都被黑客入侵,搞亂了這個論壇><,論壇應該要加密d啦,我註冊開始被入侵的次數大約有3次
我本相册都被人入侵啦 , 我幾乎每日或隔
一日就催促相册論壇的管理員 , 快點修復
功能 .....
我哩篇文已加了網址 , Post 了上幾層....

下面引用由chung12192006/03/19 04:37pm 發表的內容:
我本相册都被人入侵啦 , 我幾乎每日或隔
一日就催促相册論壇的管理員 , 快點修復
功能 .....
我哩篇文已加了網址 , Post 了上幾層....
點解唔放d相係yahoo呢??一定唔會被人入侵啵∼!

下面引用由sgrlto2006/03/19 05:36pm 發表的內容:
點解唔放d相係yahoo呢??一定唔會被人入侵啵∼!
相片容量有無我本『冠崧相册』咁大呀 ?

下面引用由chung12192006/03/20 05:07pm 發表的內容:
相片容量有無我本『冠崧相册』咁大呀 ?
有又資料流失啦!我和你有些對話流失了.....我驚再次還原- -

下面引用由sgrlto2006/03/20 09:44pm 發表的內容:
有又資料流失啦!我和你有些對話流失了.....我驚再次還原- -
有哪一篇的資料流失?
有哪一篇的對話流失?
對話沒有了的原因可能因為是灌水 , 所以被刪除。

佢係浮著在空中?定係有翅膀ga?
the poilceman only 話"大大烏黑的眼珠",都mo提過"翅膀"
video 同相都唔覺佢拍動翅膀wo~~
有人曾經在近距離 向牠開火 , 但只是打穿牠的翼 , 牠仍能飛去逃脫了???
目擊者 6﹕「真是離奇啊 , 不是眼睛出了毛病 , 忽遠忽 近地飛 , 那是人麼 ? 但怎會有翅膀的呢 ?」 ??????
咁佢浮定飛ar????

下面引用由漆黑天使2006/03/21 03:03am 發表的內容:
佢係浮著在空中?定係有翅膀ga?
the poilceman only 話"大大烏黑的眼珠",都mo提過"翅膀"
video 同相都唔覺佢拍動翅膀wo~~
有人曾經在近距離 向牠開火 , 但只是打穿牠的翼 , 牠仍能飛去逃脫?..
多謝閣下的回應 ~
沒有欥到飛魔有雙翼嗎 ?
難道我 POST 漏了 ?
飛魔當然有翼啦 !
飛魔有時在半空會把雙翼收起 , 或間中拍兩
下翼就足以於半空停留而不會下墮。
你應該未睇過程圖 , 對嘛 ?
如果你想知道多一點牠的事 , 可以去看我另一
篇『飛魔身世和長生不死之謎』, 內裡有你最
尾一個問題的答案....

下面引用由chung12192006/03/21 03:48am 發表的內容:
多謝閣下的回應 ~
沒有欥到飛魔有雙翼嗎 ?
難道我 POST 漏了 ?
飛魔當然有翼啦 !
...
我覺得飛魔唔洗對翼都可以飛得到...因為牠很強啊!!ka