返回列表 回復 發帖

[原創]【三不像的怪生物.世上最長...長...長怪蛙】另加相册

下面引用由sgrlto2006/04/29 08:35am 發表的內容:
大螞蟻有多大,有沒有五毫子咁大...
如果有真係神奇啦,香港點會有咁大既螞蟻呢?
我身為螞蟻研究員,應該要停止你既罪行...
你竟敢用水浸死這些可愛的小生命!!
真的有
但是很小
這時候,我還小@.@

[原創]【三不像的怪生物.世上最長...長...長怪蛙】另加相册

下面引用由sgrlto2006/04/29 08:35am 發表的內容:
大螞蟻有多大,有沒有五毫子咁大...
如果有真係神奇啦,香港點會有咁大既螞蟻呢?
我身為螞蟻研究員,應該要停止你既罪行...
你竟敢用水浸死這些可愛的小生命!!
只可以說
比其他家裹,大了3-4毫米
我覺得他是進化了@@""
大都有五毫子的螞蟻,好像是有
但是不會在城市,是在林森
忘了他的名字

我覺得第一張係蝌蚪變緊青蛙
因為條尾係last 一項大工程~hhaa
第2張係key d 蚯蚓上去~

下面引用由路人kenneth2006/05/03 11:11am 發表的內容:
我覺得第一張係蝌蚪變緊青蛙
因為條尾係last 一項大工程~hhaa
第2張係key d 蚯蚓上去~
其實直至目前為止 , 這生物仍未被歸
類為那一類的物種 , 我都想知這個生
物的種類。
呵呵∼ 怎會有咁長?蚯蚓 , 你不如說
是大便還好啊 !

唔知佢有無用到條尾呢???
如果有,金係唔係用來爬樹!!!

下面引用由Gilbert1692007/02/20 09:49pm 發表的內容:
唔知佢有無用到條尾呢???
如果有,金係唔係用來爬樹!!!
或許有這功能 ......
如果你今次又無意義回覆 , 牠那條尾
巴的功能會多一項 , 就係我會用牠的
尾巴纏住你條頸 , 然後再....嘿嘿 ~

圖1只是吸引讀者去看下面的文章....
圖2..我也同意你的說法!!
不錯.................真的很怪呀............

the first pic jsut looks like a 蠑螈 to me, and excuse me , i can't see 好長....長...長...怪蛙】  , can you re post it? thx

青蛙也會產卵的.
但牠的卵是用一條極長的膜串起來.
......就像圖片的一樣................

下面引用由wwwtsang2007/02/22 00:12am 發表的內容:
圖1只是吸引讀者去看下面的文章....
圖2..我也同意你的說法!!
不錯.................真的很怪呀............
下面引用由handsomeroy2007/02/23 01:16am 發表的內容:
the first pic jsut looks like a 蠑螈 to me, and excuse me , i can't see 好長....長...長...怪蛙】  , can you re post it? thx
原來我仲有咁多未回覆 , 真抱歉。
下面引用由death-oy2007/06/27 06:48pm 發表的內容:
青蛙也會產卵的.
但牠的卵是用一條極長的膜串起來.
......就像圖片的一樣................
閣下對生物知的亦不少 , 果 D 卵通常都
會連在葉子底部。