返回列表 回復 發帖

[原創]【2006年攝錄.妖巫飛行錄影短片.附實照、電視獨家訪問】

站長按︰無意義回覆。

[原創]【2006年攝錄.妖巫飛行錄影短片.附實照、電視獨家訪問】

看的不是很清楚 這世界真的是太多不可能的事了

下面引用由tt1402t2007/03/05 12:57pm 發表的內容:
看的不是很清楚 這世界真的是太多不可能的事了
我都知道你為了看錄影片才刻意在回
覆裡湊夠 1 5 個字 , 不過下次能討論
多兩句就更好了 !
但假如看得一清二楚 , 你可能又會覺
得假 ....
當然啦 ! 否則我怎能出 3 2 4 篇文章。

咦!?這不就是引路至尊嗎,怎麼會被錄下了
(離題)
呢個"巫婆"似乎有保護色之類o既野,佢一去到山果時突然變左半透白色…
點解佢飛果陣,件斗篷唔會擺動,仲係成個人定住咁飛…
真係怪|||

下面引用由殺神§麟§2007/03/10 02:16pm 發表的內容:
咦!?這不就是引路至尊嗎,怎麼會被錄下了
(離題)
呢個"巫婆"似乎有保護色之類o既野,佢一去到山果時突然變左半透白色…
點解佢飛果陣,件斗篷唔會擺動,仲係成個人定住咁飛…
...
引路至尊嗎 ? 哈哈哈 ~ 這也給你想到 ! 對了 !
我也是時候要把儲存的小說 post 出了。
唔會擺動的原因可能牠飛行的速度不算快 , 或
者那個根本不是斗蓬 , 而是雙翼 .......喔唔~

當見到第一張圖果陣時
我都覺得似一個人坐係半空中wo=]
成個巫師咁款…至於佢手上有冇捉住d野真係睇唔清楚啦…
睇完條片之後…反而我覺得同飛魔都真係有幾分相似wo

下面引用由影子鴻2007/03/14 04:48am 發表的內容:
當見到第一張圖果陣時
我都覺得似一個人坐係半空中wo=]
成個巫師咁款…至於佢手上有冇捉住d野真係睇唔清楚啦…
睇完條片之後…反而我覺得同飛魔都真係有幾分相似wo
多謝閣下的回覆∼^^
終於有討論性質的回覆 ....
你跟我的想法也一樣 , 這個人形
飛行物的確像是一個妖巫、墨西
哥飛魔 .....

下面引用由chung12192007/03/14 05:47am 發表的內容:
多謝閣下的回覆∼^^
終於有討論性質的回覆 ....
你跟我的想法也一樣 , 這個人形
飛行物的確像是一個妖巫、墨西
...
哈=]
其實我睇左你貼既文好耐架啦…真係好多謝你貼咁多資料出黎…
之前仲記得你貼飛魔既資料…又係一團黑色既人形物體係半空
所以我既睇法會同你一樣…
我有時都會係度諗…點解佢地淨係留係墨西哥而唔去第二個地方生活…

下面引用由影子鴻2007/03/15 11:57pm 發表的內容:
哈=]
其實我睇左你貼既文好耐架啦…真係好多謝你貼咁多資料出黎…
之前仲記得你貼飛魔既資料…又係一團黑色既人形物體係半空
所以我既睇法會同你一樣…
...
我當然記得你啦 ! 你跟我討論過至
少廿次 , 對嘛 ? 哈~
你誤會了 ! 並不是只有墨西哥才有
這類 UFH 的事物 , 越南、加拿大、
中國、法國、德國、意大利 .....等等
未能盡錄 , 以上都有報告 , 我亦曾經
出過 , 你應該是忘記了 ! ^^

下面引用由chung12192007/03/16 01:41am 發表的內容:
我當然記得你啦 ! 你跟我討論過至
少廿次 , 對嘛 ? 哈~
你誤會了 ! 並不是只有墨西哥才有
這類 UFH 的事物 , 越南、?
睇黎我真係好善忘啦…
得閒我去重溫下你貼既野先
其實我都幾好奇…你究竟係邊度搵到咁多資料架…
而且全部都係你譯番做中文架???