返回列表 回復 發帖

[原創]【阿根廷惡魔的體液入侵城市.內附實照2張】

下面引用由chung12192007/05/18 05:57pm 發表的內容:
如果你向我和 Sgrlto 自首之外 , 你仲肯買埋
條麻繩就好咯 ! 我和 Sgrlto 都會好感動 !
你應該是一個好孩子來的 ! 乖乖地成為我們
的誘餌吧。
...
我當然係好孩子啦!!
所以我會搵定d去左冷宮好耐ge「美女」們...
好好「服侍」(享受!?)你地= =+
如果到時你地仲未精盡人亡+有力反抗ge話...
就用果d「美女」啦XD(色誘= =!?)
吹水中ge提外話...
講係小卓子...突然諗到"血戰"添(動漫來的)
因為係"血戰"裡面ge怪物...幾似小卓子= =+

下面引用由TomHomc2007/05/18 10:36pm 發表的內容:
我當然係好孩子啦!!
所以我會搵定d去左冷宮好耐ge「美女」們...
好好「服侍」(享受!?)你地= =+
如果到時你地仲未精盡人亡+有力反抗ge話...
...
笑話..我地點會精盡人亡呢..
我地係[聖]戰士嘛..- v-
後宮三千都無用架啦!!都是你咪又係俾我地捉..到時反抗都無用架啦

下面引用由sgrlto2007/05/18 11:03pm 發表的內容:
笑話..我地點會精盡人亡呢..
我地係戰士嘛..- v-
後宮三千都無用架啦!!都是你咪又係俾我地捉..到時反抗都無用架啦
sorry...我d冷宮兵...
俾我操到1個操100個壯男...持續時間係6個月...
(一般就係6個月...但係我已經成年冇帶d壯男「餵」佢地...所以...可能可以去到成幾年兩年= =")
而單單係冷宮ge人數...俾你講中就剛好3千
"聖"戰士!?到時我怕變左D冷宮「美女」ge"聖"仆咋XD

下面引用由TomHomc2007/05/18 11:15pm 發表的內容:
sorry...我d冷宮兵...
俾我操到1個操100個壯男...持續時間係6個月...
(一般就係6個月...但係我已經成年冇帶d壯男「餵」佢地...所以...可能可以去到成幾年兩年= =")
而單單係冷宮ge人數...俾你講中就剛好3千
...
原來是如此..戰狼300..GOGOGO..."
殺晒佢地先...嘿嘿..好孩子應該乖乖地坐定定既- v-

點解睇落去好似開party玩個d噴條咁既~??
又好似d濕左既爛紙巾碎咁.......
不過怪獸都會手x架咩~???

下面引用由ZenasD2007/05/20 06:03pm 發表的內容:
點解睇落去好似開party玩個d噴條咁既~??
又好似d濕左既爛紙巾碎咁.......
不過怪獸都會手x架咩~???
初頭我都係咁諗.........
但應該唔係黎架..如果唔係應該有其他色架嘛
唔通天堂開緊party..用雲黎做噴條?

我也認為是糞便
可能是隻大鳥之類的UMA

下面引用由hytghy1232007/06/07 11:52am 發表的內容:
我也認為是糞便
可能是隻大鳥之類的UMA
連哩個都俾你諗到?!
咁哩舊屎真係世上最靚既屎!
天使糞便!絕世好屎!
太好了!你絕對有資格成為卓柏吸血獸人的誘餌!

據希臘神話記載 , 天地剛誕生時只有3個神明存在(分別代表
天,地 ,???(忘了=.=)
後來天神強x地神 , 衪的精x化為雨降落在大地,古老的神明亦
因此誕生。
當然本人並不相信這神話,但是本文章中的事件,有可能在古老
文明時已發生過,非常迷信的古希臘人把這些事列入神的「好
事」之一,証明了這種事可能已經發生過。至於這些是什麼現象
...本人不願置評...

管理員按:無意義回覆。