返回列表 回復 發帖

有冇試過返工時..比客人撩?

今日返工竟然比個男仔撩..
勁討厭@@"幾驚佢聽日又黎= ="
夜晚我走左去垃圾房睇下開左未...
因為要丟垃圾...
甘岩個度有幾個人做緊野...我唔知係咪個度做野既人...
有個大約廿幾歲既男仔竟然撩我...
問我係邊度返工...
之後冇幾耐個男仔走入黎買野...
個時舖頭冇咩人...佢又走黎撩我...
又問我幾時放工...放工去邊....
但我冇理佢...木口木面...
佢仲唔心息...
話咩野得閒過去搵去....
好丫...搵你丫..下世啦...
痴媽筋架!!!!!!
最憎個D毛自以為自己好靚仔...
又走去撩女仔既人....

大家會點樣應付撩你既人...
我自問我好怕呢d人....我會唔出聲@@"
有咩辦法...?

試過.. 而且還來過好幾天
我認為 對這些無聊人沒需要跟他反駁 也沒必要理他
你就不用回應他的任何說話~報以微笑 就繼續做自己的事
讓他自己自言自語就好了 等他們沒耐性事就會自己走人了=.=

呢個情況,我又係岩岩係公司到試左..
個男仔超搞笑,叫我同佢一齊玩TURE OR DARE
之後佢除左副眼鏡之後講,你望著我對眼,你見唔見到我對你有感覺?
你真係好特別,我一直留意住你,你比到個好舒服的感覺比我如果我同你講希望你將收左工既時間交比我,你去陪我,咁你會點答?
我答佢唔知,佢死都要問,一定要我答為止,我話真係要答丫?
佢話係丫,諗個你最想答既答案出黎啦!我諗都冇諗即刻答...
你食屎啦!之後個男仔仲要補一句,我估唔到你會咁答..
OMG∼雖然我個樣都唔係好,但係邊有男仔一識人就侯禽成咁架?
黑人憎到爆∼呢件事我己經講哂比我D同事知,我D同事一行過個男仔既身邊,都會
傘住半邊咀係咁笑∼

下面引用由野蠻女2006/02/26 07:16am 發表的內容:
呢個情況,我又係岩岩係公司到試左..
個男仔超搞笑,叫我同佢一齊玩TURE OR DARE
之後佢除左副眼鏡之後講,你望著我對眼,你見唔見到我對你有感覺?
你真係好特別,我一直留意住你,你比到個好舒...
野蠻女既情況好搞笑...
不過如果我換轉係你...
我會甘答佢
"你個腦係咪有問題..駛唔駛打電話CALL青山醫院送你走丫"?
我就會甘答佢...= ="

下面引用由AlienVirgin2006/02/26 11:00pm 發表的內容:
野蠻女既情況好搞笑...
不過如果我換轉係你...
我會甘答佢
"你個腦係咪有問題..駛唔駛打電話CALL青山醫院送你走丫"?
...
這個情況就要看對著你的這一種人了,因我在pub內扛工,所見到的男行有很多都不懷好意,只有小部份的人只為喝酒而喝酒,有部份的都是為了把妹妹才到pub∼
所以那句話,我己經覺得很客氣了,如果再過份點,我一定會用髒話來臭罵他!

下面引用由野蠻女2006/03/02 04:06am 發表的內容:
這個情況就要看對著你的這一種人了,因我在pub內扛工,所見到的男行有很多都不懷好意,只有小部份的人只為喝酒而喝酒,有部份的都是為了把妹妹才到pub∼
所以那句話,我己經覺得很客氣了,如果再過份點,...
為喝酒而喝酒,而到酒吧。我對那種人有好感呢
而後者,雖然是正常,但自己對那種人就是沒有好感。甚至有丁點討厭

下面引用由AlienVirgin2006/02/26 00:02am 發表的內容:
今日返工竟然比個男仔撩..
勁討厭@@"幾驚佢聽日又黎= ="
夜晚我走左去垃圾房睇下開左未...
因為要丟垃圾...
...
乜妳俾左個機會人地,仲下世添.
個男仔睇到妳篇文,一定好開心.
一係妳有留意佢,仲幾仔細描述.
二係佢激嬲左妳,中正下懷呀!!!
三係佢一定會有第二.三次.........
又唔得罪的.................................
黑起塊面,做吓包公.....唯一choice.
面向顧客就是這樣.......
終於有工作做la............定係實習呢?

哈哈
我是一個男生也想別人找我呢.
其實, 可能有些男生心懷不軌. 但有時他們只想問候一下呢??
就像我一個人買東西的時候都會和sales 聊天.
但只是出自問候的心態.
我想女生們也不用這麼反感呢

下面引用由米飯2006/03/03 02:09am 發表的內容:
乜妳俾左個機會人地,仲下世添.
個男仔睇到妳篇文,一定好開心.
一係妳有留意佢,仲幾仔細描述.
二係佢激嬲左妳,中正下懷呀!!!
...
我冇做啦......

每一日都比唔同既男人同女人遼....
因為唔同既客人有唔同既需要....
而我既工作就係滿足晒佢地所有既需要....
冇得我掟揀既...D客話要就要....
唔拒絕得既....
呵呵