返回列表 回復 發帖

【動物無間道.空戰+相撲2段短片】更新2次

下面引用由邪炎2005/10/20 10:19am 發表的內容:
哈哈∼∼∼∼∼∼好多謝你的分享哦!
我特別愛老虎的報導和其短片∼
不過最後的蜜蜂好...至怕蟲類= =|||
每次都會搞到我毛骨悚然= 〔〕 =
唔同你傾都唔得 , 事關閣下係經常睇我D文....但又極
少出聲?人 , 嘿 ∼ 我亦喜歡老虎短片 ,  似乎你偏好
陸上生物。唔 ∼ OK ~ 我就出哩類有關事件 , ? !! 大
家睇下啦 , 好似哩位會員咁....想睇邊類就開聲同我講 ,
唔使怕 , 我又唔係老虎...唔會食人...

下面引用由jason757222005/10/19 00:34am 發表的內容:
最後那段影片倒底有何玄機我實在是看不出來呢?
能請大大解釋一下嗎??
咩玄機 ? 我唔明.....

好鬼正呀!!如果俾我親眼見到打交真係捧死....蟒蛇咁勁可以捉到條鱷魚整死佢!!條蛇咁長...一定好難郁

下面引用由SGRLTO2005/10/21 05:25pm 發表的內容:
好鬼正呀!!如果俾我親眼見到打交真係捧死....蟒蛇咁勁可以捉到條鱷魚整死佢!!條蛇咁長...一定好難郁
我睇過N次? , 【動物星球頻道】間中亦有鱷魚、蟒
蛇對決 , 蟒蛇贏面係 9 9 % , 因為佢識揀 D 唔夠 1 5 尺
長?鱷魚做對手 , 精到痺。嘿 ∼蟒蛇在水中非常敏捷 ,
與在陸上『慢吞吞』的動作簡直天壤之別 , 各學員隨
便發問 , 哩堂係上動物課....

多謝分享!
真係非常精彩!
如果多d短片就更好
真係好想知黃蜂果段片係點拍架呢
連入邊都拍埋…    利害

下面引用由邪惡之首2005/11/23 02:54pm 發表的內容:
多謝分享!
真係非常精彩!
如果多d短片就更好
真係好想知黃蜂果段片係點拍架呢
...
電視曾介紹過這些好像有點....難度鏡頭如何
拍攝 , 既然已有針孔攝錄這產品 , 所以我諗
拍攝『難度』是應該有的 , 但不算高了。
其實我仲有 , 但...有一段已有人 post 了 , 另一
短片跟這主題有點出入 , 是狗咬陽X.....嘿 ∼

沒想到老虎既然殺得死鱷魚哦
那些蜜蜂好可憐哦,被要一口身體就斷成兩半了.那個大黃蜂好兇殘哦!

下面引用由Alpuss2005/11/23 07:08pm 發表的內容:
沒想到老虎既然殺得死鱷魚哦
那些蜜蜂好可憐哦,被要一口身體就斷成兩半了.那個大黃蜂好兇殘哦!
唔止老虎 , 有一種豹都可以殺死鱷魚...
『空戰』....雖然無血 , 但都算幾激 !! 我
們身處的大自然就是如此般殘酷啊 !

睇唔到~~
第一段:無
第二段:D畫面變大左
( 部"腦"重莊個震 X 左 )
嗚...嗚...~~
丨丨丨丨丨
\    >   <      /
  \      O      /
   \======/

下面引用由grandu351572005/11/24 06:37pm 發表的內容:
睇唔到~~
第一段:無
第二段:D畫面變大左
( 部"腦"重莊個震 X 左 )
...
你唔使喊 ! 試用連結去睇啦 , 再唔得就話我知 ,
事關頭兩段短片係最『正』o架 !