返回列表 回復 發帖

[原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由sgrlto2007/06/25 06:47pm 發表的內容:
恐怖ja...無驚!!xDD"D行為的確係好搞笑好奇怪
如果拍攝者係我..我可能會扔D石頭過去!!XD"
個女巫會唔會捉左我變我捉青蛙架
扔石頭咁鬼祟...不衝出去指住佢黎笑再打佢一鑊,
話唔定可以生擒佢揭開佢既真面目,
就算佢變你做青蛙都唔驚,因為你已經係人狼喇~

[原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由克斯頓2007/06/25 07:54pm 發表的內容:
扔石頭咁鬼祟...不衝出去指住佢黎笑再打佢一鑊,
話唔定可以生擒佢揭開佢既真面目,
就算佢變你做青蛙都唔驚,因為你已經係人狼喇~
我寧願做人狼都唔做青蛙呀-____-
做人狼不知幾好..!!
尼隻女巫同一般女巫既衣著都無咩分別
不過我最欣賞佢頂帽...勁型..xD

下面引用由sgrlto2007/06/25 11:05pm 發表的內容:
我寧願做人狼都唔做青蛙呀-____-
做人狼不知幾好..!!
尼隻女巫同一般女巫既衣著都無咩分別
不過我最欣賞佢頂帽...勁型..xD
佢既裝束令我想起午夜屠夫,
如果襯埋奪命狂呼個面具仲型~

[glow=255,red,2]點擊這裡.白痴短片[/glow]

下面引用由sgrlto2007/06/25 01:57pm 發表的內容:
第一個感覺係覺得好恐怖...而且覺得個懷疑巫女發左神經
係到跳舞...第二個感覺係覺得佢好似
扯線公仔..因為佢既動作太?硬...好似機械人咁-_-"
有d似中國既殭屍,,最尾佢飛走果時好似係到爬樹然後扯?..
仲 ..... 俠史艷文 ?
點解好似個個人都話佢係『女』巫?!
我睇唔出佢個性別 ......

[原創]攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影2段

LBHIDDEN[4]LBHIDDEN
下面引用由克斯頓2007/06/25 06:32pm 發表的內容:
在第一段片比較清楚見到對鞋大左幾倍,
同佢身體比例唔協調....
大隻佬和尚﹖﹗乜水黎架﹖唔通係 劉華﹖
正是最尾果場 ..... 野人版劉華!!
下面引用由sgrlto2007/06/25 06:47pm 發表的內容:
恐怖ja...無驚!!xDD"D行為的確係好搞笑好奇怪
如果拍攝者係我..我可能會扔D石頭過去!!XD"
個女巫會唔會捉左我變我捉青蛙架
可能當你係白雲公主咁質你食蘋果 , 再迫
你同佢濕吻一分鐘!
唔喔.... .放過.....唔唔 ....過我啦 ....嗚咽 ∼

下面引用由chung12192007/06/26 02:16am 發表的內容:
仲 ..... 俠史艷文 ?
點解好似個個人都話佢係『女』巫?!
我睇唔出佢個性別 ......
巫師唔知點解通常都係女性來-___-"
你未睇過「大濡俠史艷文」咩XD..我諗果時你廿歲左右啦
果時我先得果11歲差唔多~幾好睇呀!!日日追架....

管理員按:無意義回覆。

第一段片唔知佢想點,行黎行去,行左無幾遠又返原位行過
第二段片d動作=.=十足布袋戲咁款.....怪雞
真實程度好低/..\

點解我睇吾到段片既,和delete左喎.///////////(第一段我睇吾到啊)
第二段睇到啦,覺得好攪笑啊,但係無聲既??
同埋我見吾到佢飛啊,佢吾係爬樹咩???
我係野蠻秘書小啤梨~~^.^

之前都有睇過~
未有出現個陣好緊張~
但係出現之後覺得有d搞笑~
因為佢好似不斷係到跳舞咁...

睇埋其他~
有一段係係溪邊~一段係有個盒~
個兩段比較好睇~