返回列表 回復 發帖

[原創感覺]無人要

無人要
獨自一人....看別的一雙一對...
心感閉悶....的確難受...
沒有人愛過....有...也只是被玩對象..
對愛情沒有什麼可以說...
只有等待...
很多人不信....
我是矮小的人種...
被人取笑...看不起.....多得很..
哈.....對天長笑....只是對自已空洞的心
來一點兒安慰.....
沒有人喜歡.....
沒有人擁抱...
沒有人【愛】..........
一個多年獨自站著看星空的傢伙..
有一點可憐....
卻不相信這是真事....
p.s無拖拍.....我唔想的.....【因有誤會而改掉^^】

[原創感覺]無人要

我覺得每個人係呢個世上最少會有一個真心對佢ge伴侶~
相信緣份ge話,一定會遇到
矮小~跟本唔係問題,如果真係鍾意你,都唔會介意啦~
調返轉你都會係咁諗,係咪?
希望你唔好咁灰~早日搵到另一半!
(表達能力好差~希望睇得明@@)

[原創感覺]無人要

下面引用由gacktau2006/06/12 00:33am 發表的內容: 無人要 獨自一人....看別的一雙一對... 心感閉悶....的確難受... 沒有人愛過....有...也只是被玩對象.. ...
暈.......>.<.......你5是男既咩??????嫁咩啊?????????????/

[原創感覺]無人要

寂靜無聲的夜晚
一個的在街上慢行
從家裡到公園到平時熱鬧起勁的大街
還是獨自一個
我心感明白到,孤獨的日子並不好受
開心沒有人跟你一同分享
傷心沒有人會去安慰
什麼的日子都是自己一個
想起那時的情人節,我是幸福的
和女朋友在遊樂園,逛街,吃晚飯,沙灘的談心
每一段時間都覺得自己是世上最幸福的人
但現在尼?
我還是自己一個
傷心的面對整個夜晚

[原創感覺]無人要

下面引用由sgrlto2006/07/02 11:39am 發表的內容:
寂靜無聲的夜晚
一個的在街上慢行
從家裡到公園到平時熱鬧起勁的大街
還是獨自一個
...
似乎這裡有很多電車男喎 ? 不過就算一
早就有女朋友也並非一定會開心 , 我都
曾經苦惱過 !
我在 12 歲時已有了女朋友 , 她比我大 2
年幾 , 最後亦分手收場 , 是我出聲說的...
.... 真難受 .....
因為我當時好自卑 , 現在她已成家立室......
弊傢伙  !!! 以上內容不夠詩意 , 抱歉 ∼

[原創感覺]無人要

下面引用由chung12192006/07/15 01:13am 發表的內容:
似乎這裡有很多電車男喎 ? 不過就算一
早就有女朋友也並非一定會開心 , 我都
曾經苦惱過 !
我在 12 歲時已有了女朋友 , 她比我大 2
...
詩來的嗎???- x-”
我也要作....
我15歲的時候沒有女朋友直到16歲也沒有女朋友
可憐的我到了17歲,女朋友像蜜蜂多的擁過來
18歲我變了男同志,結果被人打得變豬頭
真可憐,可憐的我最後也變了一個不折不扣的男人
經常浦晚店,雖然溝了很多女,但她們都有男朋友
結果我也被他們打得變蜜蜂巢般利害

[原創感覺]無人要

就算讓你找到了對象又怎麼樣?
就算給你很多女人緣又怎麼樣?
我也沒女朋友,那又怎麼樣呢?
就算給你幸福一輩子,又怎麼樣?
就算讓你痛苦一輩子,那又怎麼樣呢?
再怎麼樣的背後,就是所謂的終點!
我不想讓自己走到終點,走道終點之後,我還能做什麼?

[原創感覺]無人要

應該三年多....【可能還要長】
沒有正式的談過戀愛...
戀愛的定義,是真正見面..擁抱...拖手那種感覺。
而不是單是一兩句話,
看一兩張相便亂說【愛】的那種。
前天放假...在街道卓遇到老朋友..
應該說是自從同拍了近5年多的女朋友分手後,
一班同時離開生活圈的朋友。
自約三年前...一直至今..
被問到感情生活...
一片空白。
老實說的...是從沒忘掉【她】..
是說長情...還是專一..還是...笨蛋
5年的感情不多不少...
經歷的多..別人不會理解當中情感..
到現在...回憶開心的會笑...
從而回憶傷心的...痛楚然在...
也說過太多難以忘卻的話...
皮膚的接觸...感覺...聲音...臉頰..
笑聲...哭聲...吻過的..拖過的...擁抱過的...
一切.感覺..從沒消失
其實我只是想打一下文而已...
不過還倒是有人來回覆..
多謝各位...^^

[原創感覺]無人要

下面引用由sgrlto2006/07/15 11:16am 發表的內容:
詩來的嗎???- x-”
我也要作....
我15歲的時候沒有女朋友直到16歲也沒有女朋友
可憐的我到了17歲,女朋友像蜜蜂多的擁過來
...
當然不是詩啦 ! 亦非老作 !
哩個女仔其實係我同學 , 我讀中一 , 她讀中三 , 我
經常打架而被罰企 ( 笑 ) , 企的位置是對著她 , 所
以經常看著她 , 最後日久生情 , 雖然因這樣而發生
感情似乎很老土或漫畫化 , 但實情卻真的如此 ....
.....呵呵 ∼ 有點懷念哩 !
心裡的妳已成過去 , 但至今仍覺得回味 .....
其實我都幾有運 , 中學都讀過 3 間 , 3 間都有女仔
主動向我 ......, 不過有兩次....我避開了 , 雖然今日
回想起時有少少後悔 , 但感覺仍是不錯的。.....
以前有個睇相佬話我桃花運都幾重 , 我話我自己
又唔係好靚仔 .....又點會喎 ? ! 佢話桃花重的人不
代表他就一定是俊男 , 命中註定你係....就係。
雖然佢的確好準 , 但我仍然覺得有時係需要自己
去爭取 , 為自己製造桃花運 ......
所以樓主有機會就要爭取 , 男人老狗別怕羞 , 主
動一點吧 ! 如果只得十幾歲仔就急到想即刻搵到
終身伴侶 , 盞失望 .....
有時需要跟女仔相處一段時間才清潔到底是否適
合自己 ....
我曾經不止一次對個女仔『兜口兜面』講﹕「我
鐘意妳 , 不如做我女朋友啦 !」
我本身唔係一個厚面皮?人 ,所以第一次講哩類
說話之前內心非常緊張而不斷交戰 , 最後諗通? ...
.... o胡 .... 死就死啦 ! 瘀就瘀啦 ! 點都要試下開口
講一次 ! 好 ..... 上呀 !
亦因此知道有 d 女仔好喜歡男仔直直接接向佢表
達 , 我以往有一個女朋友就係咁樣同我講.....
我女朋友﹕「我都好喜歡男人直接 d , 好怕 d 男仔
明明喜歡都唔敢講出口 , 唔通要我地 d 女仔咁樣
講咩?!」
我話﹕「真? ? 咁我米合晒妳胃口囉 ! 哈哈∼」

[原創感覺]無人要

下面引用由chung12192006/07/16 04:16am 發表的內容:
當然不是詩啦 ! 亦非老作 !
哩個女仔其實係我同學 , 我讀中一 , 她讀中三 , 我
經常打架而被罰企 ( 笑 ) , 企的位置是對著她 , 所
以經常看著她 , 最後日仇o樣而發生
...
咁我米合晒妳胃口囉- x-
佢係人狼來??
所以你也很主動給牠吃∼XDDD∼