返回列表 回復 發帖

[原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.....

{資料來自linda.com}___________[/glow]
我的名字叫作『 琳達 』, 這段錄影片是由我親自攝
製的 , 片段中的人物懷疑是妖巫。
當時目擊到牠令我非常震撼 , 因為牠的行為實在古
怪 , 牠根本不是正常人。

除此之外我最初拍攝的是那一帶區域的事物 , 例如
附近的岩石被刻上一些奇怪的標誌 , 然後我的朋友
便告訴我剛才她看到一個奇怪的服飾的人突然消失
在樹林間。
可是當時亦已接近日落時份 , 所以就有需要用上一
部行動型 AV 攝錄器材 , 即是有生物經過就會自動
拍攝 , 接著我揀選了這條小河作為設置之位置。

我在第二日再次來到昨晚的設置地點取回錄影帶及
器材 , 然後我便發現到驚人的事 !
[glow=255,red,3]【第1段短片】[/glow]
http://www.youtube.com/v/vU3XSmAZTUo

竟然攝錄到一個像是巫婆的人形生物 , 難道那就是
牠的居所?

以下一段短片中的牠竟然懂得飛行 .....
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

我和朋友當看過這段錄影之後同樣亦感到了非常震
撼 , 這的而且確是真實的記錄。
CHUNG1219 ﹕到底是真與否便看閣下而定了 ! 今次
希望大家亦會踴躍一點發表自己對此的見解 .....

[glow=255,red,3]請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
[/glow]
檔案區相關檔案
靈異新聞
男子離奇伏屍林村河
【本報訊】一名任職二手車買賣男子,前日離家上班後不知所終,至昨午被人發現屍浮大埔運頭塘對開林村河,面部有傷痕,警方接報到場調查,暫未能確定其死因,交由刑事調查隊...
靈異新聞
環現夜空 德州又見UFO?
UFO到訪美國德州?德州侯斯頓(Houston)部份居民表示在周一(18日)看見一個光亮的橢圓形在上空盤旋,紛紛把照片上傳到Twitter,專家仍未解開神秘物謎...
動物集體死亡個案
英國40000隻蟹離奇死亡
繼美國、巴西、瑞典和新西蘭有大批雀鳥和魚離奇死亡後,英國肯特郡海灘也有40,000隻天鵝絨梭子蟹( Velvet swimming crab)死亡(圖)。英國專...
靈異新聞
怪物巨蝦 長34厘米
英國與新西蘭科學家,在新西蘭以北的克馬德克海溝( Kermadec Trench)7,000米深地方,捕獲「超級巨蝦」(圖),體形是近親的10倍。 ...
討論區相關主題
日本妖怪故事『菊人形傳說』
[原創]【06年7月末發生 ...沼澤狼人襲擊婦人 , ...
[轉貼] 奇怪的青蛙
我最常發既夢

[原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

睇完第1段片果陣反而覺得好似有個癲婆係度發神經
第2段片有一個度唔協調.....個人飛起果度好假 = =!!

[原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

睇完之後覺得勁好笑,個所謂既女巫好做作,
好似發癲咁特登做D古怪行為引人注意,
重要著對大十幾個碼既鞋搞到行步路都驚趴街...
第2段片尾飛起同第1段片中段整到有干擾再跳起
既動作好假,好似係用左差到痺既電腦技術...
個『迷幻女巫』好有機會係個拍攝者自己扮,
如果佢真係屁股痕上腦都應該扮好D同整好D段片啦﹗

下面引用由★邪惡貓★2007/06/24 06:33am 發表的內容:
睇完第1段片果陣反而覺得好似有個癲婆係度發神經
第2段片有一個度唔協調.....個人飛起果度好假 = =!!
其實我都睇唔出佢究竟係男抑或係女 .....
我覺得哩條妖巫在突然飛起果一下好似係
有『威也』吊高扯走佢。....

下面引用由克斯頓2007/06/24 05:27pm 發表的內容:
睇完之後覺得勁好笑,個所謂既女巫好做作,
好似發癲咁特登做D古怪行為引人注意,
重要著對大十幾個碼既鞋搞到行步路都驚趴街...
第1段片尾飛起同第2段片中段整到有干擾再跳起
...
十幾個碼既鞋?唔係??!我唔多覺?!
我忽然想起一個人 , 那人就係大隻佬和尚。
扮成『Fing頭妖巫 』係拍攝者既朋友的
可能性高少少 ......

第一個感覺係覺得好恐怖...而且覺得個懷疑巫女發左神經
係到跳舞...第二個感覺係覺得佢好似
扯線公仔..因為佢既動作太畺硬...好似機械人咁-_-"
有d似中國既殭屍,,最尾佢飛走果時好似係到爬樹然後扯左出去
如果唔知..我以為拍緊「大濡俠史艷文」續集...

下面引用由chung12192007/06/25 11:11am 發表的內容:
十幾個碼既鞋?唔係??!我唔多覺?!
我忽然想起一個人 , 那人就係大隻佬和尚。
扮成『Fing頭妖巫 』係拍攝者既朋友的
可能性高少少 ......
在第一段片比較清楚見到對鞋大左幾倍,
同佢身體比例唔協調....
大隻佬和尚﹖﹗乜水黎架﹖唔通係 劉華﹖

下面引用由sgrlto2007/06/25 01:57pm 發表的內容:
第一個感覺係覺得好恐怖...而且覺得個懷疑巫女發左神經
係到跳舞...第二個感覺係覺得佢好似
扯線公仔..因為佢既動作太畺硬...好似機械人咁-_-"
有d似中國既殭屍,,最尾佢飛走果時好似係到爬樹然後扯?..
好恐怖...﹖﹗你個膽都好細喎...搞笑就真XD
計我話「史艷文」D動作重流暢過佢,
所以續集點會搵佢拍吖,或者你去試鏡應該得~

下面引用由克斯頓2007/06/25 06:42pm 發表的內容:
好恐怖...﹖﹗你個膽都好細喎...搞笑就真XD
計我話「史艷文」D動作重流暢過佢,
所以續集點會搵佢拍吖,或者你去試鏡應該得~
恐怖ja...無驚!!xDD"D行為的確係好搞笑好奇怪
如果拍攝者係我..我可能會扔D石頭過去!!XD"
個女巫會唔會捉左我變我捉青蛙架

下面引用由chung12192007/06/24 08:49pm 發表的內容:
其實我都睇唔出佢究竟係男抑或係女 .....
我覺得哩條妖巫在突然飛起果一下好似係
有『威也』吊高扯走佢。....
除左尼個之外..第一段佢有個位差D PK架
成個人倒後..好似係凌空倒後咁架..離左少少地
個情況就好似扯線公仔咁..