返回列表 回復 發帖

[注意] 恐佈熱線更改播放時間

下星期一開始恐佈熱線延遲播放時間為 03:00 - 04:00,是夜不是夜亦更換主持了。
我諗恐佈熱線將會改為錄播,唔通潘紹聰瞓到半夜三更起身返新城做一粒鐘節目跟住返屋企再瞓過咩 ??? 露芙呢隻豬更加唔駛講,試過有 D 嘉賓 (sorry,唔記得個名) 電話訪問 D 靈界嘅嘢,人地講講吓無端端 stop 咗人,話太恐佈叫人唔好再講 ? 呢 D 咁嘅人叫靈異愛好者 ? 我覺得佢真係唔死都無用,自此之後我就無聽呢個豬型垃圾主持嘅節目,哎 ! 我勸妳早點歸去.........叠埋心水返屋企教吓睇相佬 D 英文名點讀仲好啦。(如有露芙的 fans 睇到請多多原諒,我講嘢太直得罪你地。)
不過是夜不是夜換咗主持會變成點呢 ? 我幾鐘意聽呢個節目,因為 D 歌揀得幾好,有時啱聽會打電話上去玩吓,但往事如煙,俱往矣。
有關新城節目新安排請去新城的網頁,我剛剛睇過,新城已經更新咗佢地嘅節目表,謝謝。

潘放假的時候來了個阿me。超得。
聲好聽,分析力又好,安慰那個死了親人的聽眾簡直盡顯DJ功架。
挑歌也挑得好,沒得彈。

咁其實我覺得恐怖hotline 真係太night la~~
好似呢~成日都唔重視我地會等住聽e個節目咁..一步一步咁縮短...同埋delay......好似好唔想我地聽咁....0,0””””

下面引用由bbcuty2005/11/27 04:13pm 發表的內容:
好似呢~成日都唔重視我地會等住聽e個節目咁..一步一步咁縮短...同埋delay......好似好唔想我地聽咁....0,0””””
是嗎 ? 我淨係聽過陳禮賢頂阿潘,把死人聲衰到不得了,幾十歲人扮晒好 Q 咁講嘢又 9 唔搭 8 好似趕緊客,聽咗 5 分鐘唔夠已經頂唔順極速轉台 CR2。

下面引用由bbcuty2005/11/27 04:13pm 發表的內容:
話時話聽咗咁耐,近一兩年好少聽到 D 真係好恐佈嘅嘢,可能有關恐佈的話題都講過晒,仍然聽嘅原因都係想搏吓呢集有無驚喜,可惜無乜。

I believe that the metroradio simply want to cut the "horrible hotline" program.... to me, it is really a valuable program, both the DJ and the guests had put a lot of effort to it. It's the shame that the metroradio want to cut such a good program.
If you guys had listened to the program last Friday night, u will know how sad the DJ was.....

講真一句我都冇乜再支持呢個節目了。。。。
做得又短,又夜,以前係12:00做,我同媽咪一到時間就係廳
度開著個收音機,一齊聽,好開心既恐怖呢~~
但宜家成3:00先做?之前重2:00Tim..........
越來越夜,越來越短個節目。。。。。
而且我媽咪話聽到有D故事,以前聽過-0-。。。。
擺明就冇咩人打上去講野LA.........
更加既係加埋個D師傅睇相,命理,觀星什麼的!!??
攪什麼屁呀!明明節目叫恐怖熱線,講埋D唔恐怖既野。。。。
浪費時間!!
我覺得恐怖熱線刪左佢呢個節目佢好過,時間做得咁小做黎都,沒謂!
哂心機涯眼訓!!