返回列表 回復 發帖

雜交野人(猴娃)付圖片

記得好多年前,亞視個"今日睇真D"都播過猴娃事件,不過唔系依個,好似系泰國嘅,仲要系個阿爸同阿媽都系正常人,但系生左幾個仔都系猴娃~~~   應該是DNA出錯~~~
但系真相到底系咩~~~ 就真系不得而知啦~~~依個世界,咩都有可能~~

雜交野人(猴娃)付圖片

“猴娃”的智力真的很低嗎???他的腦袋雖然比較小,但也比不少動物大得~~~,所以“猴娃”只是在森林生活。

雜交野人(猴娃)付圖片

下面引用由野原•新之助2005/08/15 06:10pm 發表的內容:
唔係唔係........我意思係話係唔係合成相??
合成相?唔,好多傳媒機構都有呢張相,又上過電視.
有人睇過,我出篇文甘耐,得你一個話有問題,
甘你話勒......

雜交野人(猴娃)付圖片

睇相同一般人無分別,但點解強搶民女都無人理?D公安死晒呀!

雜交野人(猴娃)付圖片

下面引用由onolisa2005/08/16 09:31am 發表的內容:
記得好多年前,亞視個"今日睇真D"都播過猴娃事件,不過唔系依個,好似系泰國嘅,仲要系個阿爸同阿媽都系正常人,但系生左幾個仔都系猴娃~~~   應該是DNA出錯~~~
但系真相到底系咩~~~ 就真系不得而?..
亞視有播過,父母係正常人,同呢個個案好接近.
thx~

雜交野人(猴娃)付圖片

那是小腦症的病人阿
我的病人中有一個也是這樣哩
頭小小低身體怪怪的像是.....發育未完全
一眼就可以明顯的看出   腦容量不足喔

雜交野人(猴娃)付圖片

曾繁勝的確好值得研究...
不過我覺得果隻野人仲值得研究~

雜交野人(猴娃)付圖片

下面引用由eva6301052005/09/15 11:34am 發表的內容:
那是小腦症的病人阿
我的病人中有一個也是這樣哩
頭小小低身體怪怪的像是.....發育未完全
一眼就可以明顯的看出   腦容量不足喔
是的,頭蓋骨局限左他的腦部發展,像是畸形.
外科鱎形手術,可能會幫到佢,但太遲了.

雜交野人(猴娃)付圖片

管理員按:無意義回覆。

雜交野人(猴娃)付圖片

因該說他的DNA有些地方不完全吧,若他的DNA能完全的跟現在的人一樣的話,或許是中國人以前長久流傳的DNA沒有出現而以吧。如果我沒記錯的話DNA有現性的跟隱性的,而他的出現,可能是他們這個家族裡,第一個把隱性的基因給完完全全的展現出來吧。