返回列表 回復 發帖

[原創]【頭條新聞.肆無忌憚、亂闖民居的吸血飛蜥人】

下面引用由★邪惡貓★2007/06/19 08:49pm 發表的內容:
佢地有無咁多錢去買咁多子彈黎亂槍掃射..
如果無的話唯有要 妖獸顧問
苛槍實彈帶隊去拯救佢地...

下面引用由克斯頓2007/06/23 07:55pm 發表的內容:
如果無的話唯有要 妖獸顧問
苛槍實彈帶隊去拯救佢地...
留番 D 時間去回覆我最新文章 , 每次我相
頭換款即係提示會員已經有我新的帖子。

管理員按:無意義回覆。

點解講到好似吸血鬼咁既~??
係頸部有兩個咬孔~
所有血被吸乾~
似吸血鬼多過似飛蜥人wo~

下面引用由ZenasD2007/07/03 02:40pm 發表的內容:
係頸部有兩個咬孔~
所有血被吸乾~
你講得無錯,如果唔係有目擊者,
一定有好多人以為係吸血鬼所為∼

下面引用由ZenasD2007/07/03 02:40pm 發表的內容:
係頸部有兩個咬孔~
所有血被吸乾~
飛蜥人同吸血鬼可說是一個同義詞 , 因
為飛蜥人的確係神出鬼沒的東西。 .....

唔知點解諗起魔鬼屍餐隻野添....
講真,貿貿然攻擊隻野,分分鐘佢地聯群結隊對人類進行大報復
果時真係....禁止出夜街啦
wha't that?
唔知點解諗起魔鬼屍餐隻野添....
講真,貿貿然攻擊隻野,分分鐘佢地聯群結隊對人類進行大報復
果時真係....禁止出夜街啦

影子鴻 發表於 2007-12-8 11:23 AM
其實該區情況已經和戒嚴令差不了多少,有人說這些怪物屬於

夜行性生物,希望如此吧。
冠男.身言6尺.三圍....XD~
前cyber-x外太空、妖獸顧問
各位想看【外星電影】或【真人真事改編.靈異電影】請到我個人空間。
睇睇先.............................